Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Inner Crazy w/Citra 10.0%, Electric Brewing Company, United States
3 notes
Inner Crazy w/Citra
10.0% New England Triple IPA

Avis

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Electric Brewing Company
3 years ago
Inner Crazy w/Citra, United States
4.5
Electricin Citra-versio Inner Crazysta. Eli tässä humalat Citra, Citra Cryo ja Galaxy. Sitten TDH työstetty Citralla. Edellinen Strata-versio oli ihana, toivottavasti tämäkin. On Citraa. Ja vihreyttä. Ja sitrusta. TDH on tässäkin hyvällä, miellyttävällä tasolla. Aikalailla ihana Citra-humalan maku, ei voi muuta sanoa. Pehmeää juotavaa ja Galaxy Citran voimakkuudesta huolimatta antaa kivasti tuoksua ja makua. Ja hemmetti. Jälleen kerran. 10% ei kyllä maistu yhtään. 🤔 Upea olut. 👌 Tölkitetty 07.04.

Post author: Winzard
Winzard
@ Electric Brewing Company
3 years ago
Inner Crazy w/Citra, United States
4.5
Kun Electric tekee TIPA:a ja työntää siihen kaiken saatavilla olevan Citran, niin lopputulos on yleensä melkoisen kova. Tämä yksilö on tölkitetty 07/04/21, joten ikää sillä on tänään pari päivää päälle 5 viikkoa. Kaatuu lasiin todella upean ja paksun mehuisana. Olut on pirteän keltaista, ja pinnalle kipaisee reilu vaalea vaahto. Tuoksu on upea. Puhdasta ja raikasta sitrusta kaikissa muodoissa. Pientä kukkaisuutta, yrttisyyttä ja reilumpaa humalakäpyisyyttä. Maku on todella hyvin tasapainossa, ja tarjolla on melkoinen Citra-tykitys. Ihanan raikasta ja tuoretta appelsiinia, ananasta ja kiwiä. Jälkimakuna aavistuksen kuivempaa rypäleisyyttä ja humalakäpyisyyttä. Suutuntuma on timanttia, ja alkoholi on totaalisen piilossa. Todella kova olut kyllä. Tässä on kaikki osa-alueet kunnossa, ja jos pitää Citrasta, niin tästä ei voi olla pitämättä.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Electric Brewing Company
3 years ago
Inner Crazy w/Citra, United States
4.6
Tölkitetty 7.4.2021 ollen nyt lähes 4,5 viikkoista. Nyt vuorossa Citra-versio Inner Crazysta. Strata oli makosa aiemmin viikolla. Herkullista citra-tipaa tarjolla. Todella mehukas ja raikas. Sitruunainen happamuus tasoittaa makeutta ja katkero kuivattaa suuta. Todella suunmukaista. Ehkä jonkin lisän voisi makuun tuoda toisella humalalla, mutta tässä on kyl citraa hyödynnetty loistavasti.