Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Knights Cup 8.3%, Electric Brewing Company, United States
3 betyg
Knights Cup
8.3% Imperial IPA / Double IPA

Recensioner

Post author: Deleted by user
Deleted by user
3 years ago
Knights Cup, United States
4.4
En tiedä tekeekö loman aloitus vaiko tauko kunnon hopseista. Joka tapauksessa menee suoraan ikeniin. Paljon pehmeämpi kun odotusarvot oli aika tymäkkää kuivahumalaa. Todella hyvä maukas. Kiitokset asianomaisille. -edit- Näköjään pintissä 400:s jenkkibisse.

Post author: Winzard
Winzard
@ Electric Brewing Company
3 years ago
Knights Cup, United States
4.4
Vaihteeksi Electriciä. Tämä DIPA on humaloitu todella mielenkiintoisella Citra, Galaxy, Strata ja Nectaron- kombolla. Tölkityspäivää ei ole ilmoitettu, mutta muistaakseni julkaisu oli 27/03/21. Oletettavasti ikää on tänään nelisen viikkoa. Kaatuu lasiin keltaisena ja täysin mehuisan sameana. Pinnalle nousee pari sormea korkea vaalea vaahto. Tuoksu on erittäin miellyttävä. Herukkapuskaisuutta, hedelmäkarkkia, kuivahkoa sitrusta, kukkaisuutta ja kuivaa rypäleisyyttä. Maku on melko kuiva, ja raikkaan hedelmäinen. Mukavaa appelsiinia, ananasta, persikkaa ja kiwiä. Vihertävää metsäisyyttä, herukkapuskaisuutta ja ruohoisuutta. Jälkimaku on kuivan rypäleinen ja humalakäpyinen. Suutuntuma on erittäin hyvä ja alkoholi on piilossa. Miellyttävä ja laadukas Electric jälleen. Todella mukava humalakombo tuo tähän sellainen makupaletin joka sopii omaan suuhun todella hyvin.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Electric Brewing Company
3 years ago
Knights Cup, United States
4.3
Leimaa ei löydy tölkin pohjasta. Julkaistu 26.3.2021 ja edellisinä päivinä tölkitetty ollen nyt noin 3,5 viikkoista. On kyl makosa humalasekoitus tässä. Galaxya, Nectaronia, Strataa ja Citraa. Kuivattavan hapan sitruunaisuus päällimmäisenä, jonka takaa esiin tulee ensin kuivahumalointi. Sitten pehmeää makeamman mehuisaa trooppisuutta, ananasta, mangoa, persikkaa, passionhedelmää, mandariinia. Hyvä kokonaisuus. Mielestäni todella mukava ddh dipa. Humalacombo toimii kivasti tuoden kivaa raikkautta tähän. Vähän lisärunsautta jään kaipaamaan kokonaisuudesta, vaikka juotavuus onkin loistava ja lämpenevään kevääseen todella sopiva.