Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
New Mirage 6.5%, The Veil Brewing Co., United States
7 notes
3.7
New Mirage
6.5% New England IPA / Hazy IPA

Avis

Post author: Mr X
Mr X
@ C J's Doghouse
1 year ago
New Mirage, United States
4.4
Wow. This is excellent. This is really fruity that leans towards papaya, mango, orange that is just a tad dank. Has just a touch of piney resin to it. Has a medium+ hoppy bitterness that really lingers and just sticks to the tongue letting the fruit just dance around in your mouth. It makes every sip savory. It has a medium thickness. My only disappointment is that I’m now just about done drinking this beer. Yum.

Post author: Masa's beer
Masa's beer
@ Piwne Mosty
2 years ago
New Mirage, United States
4.2
Pitkästä aikaa Jenkki🇺🇲NEIPAa Veililtä.. Nam.. Passionia, mangoa, greippiä, Appelsiiniä... Humalat Mosaic, Nelson, Simcoe&Citra💪

Post author: Lasis
Lasis
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
New Mirage, United States
3.8
Samea, keltainen. Kuohkea, valkea vaahto. Tuoksu sitruksinen. Maku kuiva, hapan greippinen, sitruunainen, passionia, mangoa, humalaa ja ananasta(9/3/21) Hyvä olut.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
New Mirage, United States
4.0
Josko palkkariksi jälkeen vähän olutta. Pieni pettymys oli treeni, kun maastavedosta lähti vain 190 kg kolmosia. Vaikka tein aika lyhyellä palautuksella, kun yksin joutui treenaamaan. Ei ollut myöskään sitä kaverista tulevaa kilpailuhenkeä. Samalla painolla treenasin, jo viime syksynä ja tukiliikkeitä on koko talvi tehty. 😞 Siis The Veililtä Uutta kangastusta lasiin, mutta tuolla takana näkyvä oranssimöhkäle ei ole kangastus, vaan kaivinkone eli putkirempan viimeinen vaihe lähti tänään käyntiin. ULKOASULTAAN olut on sameaa ananasmehunkeltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on mukavan raikas. Mandariinia, passionhedelmää, mangoa, ananasta ja kukkaisuuta. MAKU etenee happaman makeilla hedelmillä. Greippiä kuorineen, mandariinia ja passionhedelmää päällimmäisenä. Mangoa ja ananasta mukana myös. Jälkimaun kevyt humalaöljyisyys ja pieni yrttisyys säilyy suussa mukavan pitkään. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen ja runsaahkon poreileva. Oikein kiva ipa, varsinkin näille prosentille. Ei tuo Untappdin 4.1 ka kovin kaukana ole totuudesta.

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Beer Republic Web Shop
3 years ago
New Mirage, United States
4.4
Tölkitetty ilmeisesti 9.3.21 eli 1,5kk ikää. Nyt on nektarimaista hedelmäisyyttä runsaasti. Ja suutuntumaltaankin aika mehuisa ja suht pehmeä. Pientä kirpsakkuutta loppuliussa. Todella hyvää...

Post author: ekairi
ekairi
@ Beer Republic | Bangkok
3 years ago
New Mirage, United States
4.2

Post author: orson
orson
@ Drikbeer
3 years ago
New Mirage, United States
4.2
Tuoksu on kyllä tosi hyvä; hieman hapanta ja raikasta trooppisuutta. Suutuntuma hiilihappoinen, runsas, raikas ja pehmeä. Maussa sitrusta, trooppisuutta, ananasta, mangoa, passionia, karambolaa ja hunajamelonia. On kyllä todella kiva makeahko trooppinen neipa. Hyvä dokabiliteetti.