Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Red Fruits Matter 7.4%, Browar Rockmill, Poland
5 arviota
3.5
Red Fruits Matter
7.4% Sour Red / Brown

Arviot

Post author: Chocos46
Chocos46
2 years ago
3.9
Un nez très fruité et agréable. Un goût qui ressemble au nez, de la framboise et de la fraise. Pour une red sour elle est très peu vinaigrée!!!

Post author: scorpion_mp
scorpion_mp
@ Piwne Mosty
2 years ago
Red Fruits Matter, Poland
4.0
Ristus mikä vaahto. Punaiset marjat, ehkä viinimarjat tulee eka mieleen Tarkemmin ajateltuna mansikkaa. Hieman makeutta, jota tasapainottaa happamuus. On sitä mitä lupaa. Pelottavan helposti juotava. Voisin juoda uudestaan.

Post author: Katja
Katja
@ Piwne Mosty
3 years ago
4.0
Ihan järjetön vaahto, aluks kaadoin vähän huolimattomasti niin tuli ehkä desi nestettä ja neljä desiä vaahtoa. Vaahto ei meinannu millään laskea, niin kaataminen oli tosi hijasta. Tuore mansikka maistuu hämmentävän paljon, ja guavan happamahko maku myös. Honeyberry eli marjasinikuusama on ihan uusi tuttavuus itselle, joten ei mitään havaintoa siitä. Happamuutta löytyy, loppuun pehmenee todella kivasti, oikein kiva tuotos.

Post author: Sir L
Sir L
@ Piwne Mosty
3 years ago
3.9
Tuoksussa guavaa, mansikkaa ja laktoosin makeutta. Tässä on myös käytetty sinikuusamaa, mutta ei mitään käryä miltä se tuoksuu tai maistuu. Melko täyteläinen suutuntuma. Makeaa ilmeisesti sinikuusamaa ensipuraisussa. Mansikkahilloa ja guavaa. Melko mietoa kirpeyttä. Hieman yllättävää omenamehua lopussa. Pikkasen lisää kirpeyttä niin olisi mainio, nyt vain maistuva 😅

Post author: Max
Max
3 years ago
Red Fruits Matter, Poland
4.0