Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Broz Night Out⁴ 9.0%, The Veil Brewing Co., United States
9 ratings
3.8
Broz Night Out⁴
9.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Reviews

Post author: Johanne R
Johanne R
2 years ago
2.3

Post author: orson
orson
@ Drikbeer
3 years ago
Broz Night Out⁴, United States
4.7
Tastingissa... Nyt on kova. Mahtava, raikas, greippinen, ryhdikäs, pehmeä.... Suutuntuma keskihiilihappoinen, runsas, pehmeä ja raikas. Makumaailma nojaa tässä greipin suuntaan, mutta todella toimivasti. Joskus tuo greippisyys dipoissa on minulle haastava, mutta tässä se on tosi hyvin tasapainossa. Säilyy raikkaus ja pehmeys. Mehuinen ja tosi hyvä dokabiliteetti. Alkoholi täysin piilossa.

Post author: muikku3
muikku3
@ Drikbeer
3 years ago
Broz Night Out⁴, United States
4.5
The Veilin 4x Citralla kuivahumpatulla Dipalla polkaistaan pitkän vkl Lauantai ilta käyntiin 😋🍻.Tölkitetty 8.3.21 eli vajaa neljä viikkoista. Onpas yllättävänkin pehmeä tuoksu 4x kuiva humpatuksi,Sitruksisuutta on esillä runsaammin mutta myös ananasta ja mangoa löytyy. Suussa se alkaa ilmoitella runsaammasta kuivahumppauksesta,vaikka todella mehumaisen helposti tätä sopivan kevyttä mehkaa dokailee 😋🍻. Eipä siitä yli päästä tämänkään 🍺 kohdalla,että Citrasta saa väännettyä single hoppinakin mahtavia mehu Dipoja. Runsasta monipuolista sitruksisuutta,kuivempaan sitruksisempaan greippisyyteen taittaen,lainaten matkalla myös raikkaitten makeampien mangoisuuden ja ananaksisuuden pelivälineitä täydentäekseen omaa loisteliaisuuttaan. Tällä kilpaillaan kyllä täysin,parhaimmistoon kuuluvien "jenkki hopsien" kanssa 😛👌.Osuu oikeastaan joka osa'alueella itselle paremmin kuin hyvin.Loistava balanssi kuivahkoa runsasta humalointia,mehuisan raikkaan sitruspainotteisen tropiikin kanssa.💃💥🤪🍻👊

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ Drikbeer
3 years ago
Broz Night Out⁴, United States
4.5
Lasiin Veilin 4x citralla kuivahumpattua dipaa, ei voi olla huonoa 🍺 tölkitetty 8.3, joten freshiä on 👌🏼 kiitos tästä tietylle herralle Stadin suuntaan 🤝 Tuoksu on todella kuivahumalainen ja sitruksinen. Myös pientä trooppista makeampaa vivahdetta. Suutuntumaltaan tämä todella pehmeä, mutta lopussa myös ikeniä kivasti kuivattava. Nyt ei ole kyllä humaloinnissa säästelty, citraa on ja paaaaaaljon. Ihanan sitruksista ja kuivahumalaista, dänkkistä ja humalakäpyistä mehua, jossa myös pehmeämmän hedelmäinen taustaliuku. Katkeroita kuitenkin maltillisesti. Alkoholi hienosti piilossa, kuten kuuluu. Jättää suun kuivaksi ja pyytää lisää. Onhan tämä taas todellista citramehua, ihanan raikasta, kivan kuivaavaa, mutta silti välillä pehmeää. Hitto ku ois tän juonu auringonpaisteessa 🍻

Post author: God-Emperor's Wraith Form
God-Emperor's Wraith Form
@ Drikbeer
3 years ago
Broz Night Out⁴, United States
4.2
Canned 08/03/21. QDH Citra DIPA. Scent of citrus and stone fruits. Color is absolutely gold. Proper haze there. Taste of pineapple, stone fruits, pine, citrus, grapefruit. Quite nice. Body is not that dryhoppy, good balance of juiciness and bitterness. Could be bit thicker though. Dry hoppiness gets stronger once warmer.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Drikbeer
3 years ago
Broz Night Out⁴, United States
4.4
Tölkitetty 8.3.2021 ollen nyt 3,5 viikkoista. Veiliä pitkästä aikaa ja lasiin qdh dipa pelkällä citralla. Citraa tullut dipoissa juotua niin monesti että ei tämä mitään uutta tuo. Tuttua runsasta sitruunaisuutta sekä trooppista hedelmää (ananasta, passionia, kevyesti aprikoosia). Qdh vaikuttaa suht kesyltä alkuun, mutta nostaa rooliaan jälkimaussa. Ihan mukava dipa Veililtä ja kivaa vaihtelua omiin muihin viime aikoina juomiini dipoihin.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Drikbeer
3 years ago
Broz Night Out⁴, United States
4.4
QDH Citra dipa? Yes please. Todella tuhti kuivahumalointi ja pitkästä aikaa hienoinen hopburn. Tuoksu oluella on aivan huikea. Maku myös. Suutuntuma on myös sopiva. Todella hyvä olut.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Drikbeer
3 years ago
Broz Night Out⁴, United States
4.5
Pitkästä aikaa The Veiliä. Näköjään sama kuin Tree Housen kanssa, ensimmäistä kertaa tänä vuonna. 8.3. päätynyt tölkkiin. Winzard tämän joi eilen, joten hänen arvion pohjalta uskalsin kaataa oluen voimalla lasiin ja vaahtoa muodostui ihan hyvä määrä. Toki jos olisin kaatanut ”normaalilla” vauhdilla, olisi vaahto varmasti yhtä vähäinen kuin hänellä. Neljästi kuivahumaloitu 100% Citra-vitamiinimehu. Yleensä TDH ja varsinkin QDH on ehdoton ei (mm. Trillium), mutta katsotaas mikä on tämän mehun tymäkkyys. 😙 Hitto miten paksun näköinen ja tuoksussa todellakin on sitä itseään eli Citraa, ja sitä on oikeasti tässä todella paljon. Kuivahumalointi on tuhtia ja huomattavan paljon esillä. Olut lähti ääntä kohden ja kyllähän tämä on todella hyvä olut. Citraa, Citraa ja Citraa. Sitruksia kaikissa muodoissa. Kuivuutta, happamuutta ja onneksi myös makeutta. Missään vaiheessa humalointi ei iske liian kovaa naamaan, vaan se on hallittua ja tasapainoista. Toki tämä on todella suoraviivainen ja yksioikoinen kalja, mutta humalien kuningas maistuu aina - varsinkin tuhtina. Todella hyvä.

Post author: Winzard
Winzard
@ The Veil Brewing Company
3 years ago
Broz Night Out⁴, United States
4.4
Uusi olut Pintissä. QDH Citra hopped DIPA, joka on tölkitetty 08/03/21, ollen tänään noin 2,5 viikkoista. Kaatuu lasiin todella vaalean ja mehuisan keltaisena. Olut on todella paksua, mutta jostain syystä vaahtoa ei muodostu ollenkaan. Tuoksu on todella pirteä ja raikas. Tuoretta appelsiinia, persikkaa, mangoa ja ananasta. Maku on pehmeä, pyöreä ja raikkaan hedelmäinen. Appelsiinia, persikkaa, ananasta ja kiwiä. Pientä yrttisyyttä ja kukkaisuutta. Jälkimaku on silkkaa kuivaa humalakäpyisyyttä. Suutuntuma on hyvä, ja alkoholi on piilossa. Tämä ei ole lainkaan hassumpi olut. Raikas, laadukas (paitsi se vaahto), ja julmetusta kuivahumaloinnista huolimatta miellyttävä olut.