Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Double Gelato: Yellow Fluff 8.0%, Funky Fluid, Poland
19 Bewertungen
3.8
Double Gelato: Yellow Fluff
8.0% Sour / Wild Ale

Bewertungen

Post author: Hallabrew Proffa
Hallabrew Proffa
2 years ago
3.6

Post author: Katja
Katja
@ Piwne Mosty
3 years ago
4.0
Tuoksussa banaania, ja alkoholi tulee läpi myös. Maussa myös banaania ja sen makeutta, passionhedelmänkin tunnistaa, laktoosista tulee vähän täyteläisyyttä ja vaahtokarkista aikamoinen makeus loppuun. Happamuutta ei oikein ole, jälkimaku jää edes pikkuisen happamaksi.

Post author: Mikko H
Mikko H
@ Funky Shop
3 years ago
Double Gelato: Yellow Fluff, Poland
4.1
Taitaa olla viimeinen olut Funky fluidin tilauksesta, tälle herkulle sopiva paikka löytyi elokuvanapostelujen kylkeen. Tuoksussa on oikeastaan kaikki mitä on mainittu, banaani ja vaniljaisuus ehkä vahvimpana, mutta myös hapanta passionhedelmäisyyttä ja makeaa vaahtokarkkia löytyy. Maussa alkuun hieman kirpeä hedelmäisyyttä (passionhedelmää, kevyt sitrus), mutta äkkiä muuttuu makeampaan. Banaania, johon sekoittuu vaniljaisuutta ja vaahtokarkkia. Jälkimaussa on hieman suolaisuutta ja viipyilevä passionhedelmäisyys makean happamasti. Laktoosi ja reilut alkoholin hartiat tekee tästä runsaan ja hieman smoothiemaisen juotavan. Alkoholia ei tietenkään maista. Tosi maukas herkku, passionia on reilusti mikä kelpaa omaan makuun loistavasti ja toimii makeuden vastaparina! 🌞

Post author: Makwim
Makwim
@ Cellier du 9ème Art
3 years ago
5.0

Post author: Duckyduck
Duckyduck
3 years ago
3.8

Post author: Benoît Moulin
Benoît Moulin
@ Cellier du 9ème Art
3 years ago
4.0

Post author: Wosing
Wosing
@ Ruée vers l'orge
3 years ago
Double Gelato: Yellow Fluff, Poland
3.9
Une pastry sour qui tape principalement sur les arômes de banane et vanille. Une bière de dessert. L'acidité est modérée. Une bière très sympathique.

Post author: Anthony V
Anthony V
3 years ago
4.0

Post author: Mika A
Mika A
@ Piwne Mosty
3 years ago
Double Gelato: Yellow Fluff, Poland
4.0
Kivan keltainen, vähän vaahtoa. Tuoksussa vaniljaa, banaania, passionhedelmää. Maussa on hyvin edellä mainitut maut ja mukavassa tasapainossa. Yllättävän paksua ja sopivan makea. On kyllä mahtava mehu.

Post author: NaeZae
NaeZae
3 years ago
Double Gelato: Yellow Fluff, Poland
4.1
Paksu smoothie, jossa banaani on pääosassa, passionhedelmä ja vanilja komppaavat vähän hennommalla tatsilla. Alkoholi täysin piilossa. Kevyehkö happamuus. Tosi hyvä ja yllättävä!