Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Attacus Atlas 9.0%, Parish Brewing Company, United States
7 notes
3.7
Attacus Atlas
9.0% Triple IPA
Introducing Attacus Atlas. At 9% ABV, it is our biggest IPA ever, massively dry-hopped with more than 6 lbs per barrel of Galaxy and Idaho7.

Avis

Post author: Atemp
Atemp
@ The Smokestack West Point Ms
2 years ago
4.0
Another great IPA from Parish!

Post author: Otso K
Otso K
@ Parish Brewing Company
3 years ago
Attacus Atlas, United States
4.3
Atlaskehrääjä lehahtaa lasiin sameana, keltaisena ja houkuttelevana. Tämä yksilö on 10.2. tölkitettynä elänyt jo pidempään kuin lajitoverinsa keskimäärin. Heti alkuun tuoksu on täynnä kypsiä ja makeita hedelmiä, paksua kermaisuutta ja mäntyistä havuisuutta sekä pihkaisaa tahmaisuutta. Voi pojat millä täyteläisyydellä ja pehmeydellä nuo samat aromit lipuvat kielenpäälle. Appelsiinia, ananasta, vesimelonia, kukkaista hunajaisuutta ja tietynlaista sokerista karkkisuutta. Myös havupuista/nilamaista vahaisuutta. Hento polte käy taustalla jättäen aika miehekkään jälkimaun kielenpäälle. Lämmetessä vain syvenee. Erittäin laadukasta ja nautinnollista. Sopivan yksinkertaista, makeaa ja mehukasta.

Post author: Niko O
Niko O
3 years ago
4.0
Olut on täysin samean keltaista, noin kolmen sormen paksuisella valkealla vaahdolla. Tuoksu on tuoksu on hyvin trooppisen hedelmäinen, ananaksinen, mangoinen, sitruksinen, greippinen, cantaloupemeloninen, aprikoosinen, karamellia ja humalaa. Runko on täyteläinen, hiilihappoinen ja aluksi makean katkeroinen, joka muuttuu yllättävänkin kuivaksi. Maussa on runsaasti sitrusta, greippiä, appelsiinia, ananasta, mangoa, cantaloupemelonia, humalaa, hieman ruohoa ja aavistus karamellia. Tuoksun perusteella olisi voinut odottaa todellista hedelmäpommia, mutta tämähän olikin yllättävän kuiva tapaus. Samalla en myöskään voi sanoa tätä mitenkään tunkkaiseksi, tainna raikkaaksi, vaan oletettavasti lopussa tulee aivan puhtaasti alkoholin aiheuttama "kuivuus", vaikkei tässä tulekaan esille mitään varsinaista alkoholin pistävyyttä. Ihan mukava ja erilainen TIPA.

Post author: RRudolf
RRudolf
3 years ago
Attacus Atlas, United States
4.0
Perjantailta. Galaxy-humaloitua triple ipaa. Upea kirkkaan keltainen ja samea väri. Nätti valkoinen vaahtotyyny. Tuoksu on mainio, ja todella raikas! Paljon trooppista hedelmää kuten papaijaa, mangoa ja ananasta. Hieman myös karkkimaisuutta ja kevyesti alkoholia. Keskivahva runko takaa hyvän juotavuuden näin vahvalle oluelle. Melko kuiva on myös, jenkkityyliin. Maku ei ole niin timanttinen kuin tuoksu. On tässäkin hyvää makeaa trooppista hedelmää ja karkkia, mutta myös alkoholia ja reilusti kuivattavaa ruohoisuutta ja maanläheistä makua. Vähän myös pistelee suussa runsas galaxyn käyttö. Oluen kuvauksessa on lause "its all about aroma.." ja se näyttää pitävän hyvin kutinsa.

Post author: VeliWestside
VeliWestside
@ Parish Brewing Company
3 years ago
Attacus Atlas, United States
4.2
Expanding my acquaintance with a new US brewery. From Louisiana comes Parish Brewing. Read some reviews of the beers and seen lots of posts on IG so I'm really excited to get a taste of the three different ones I was kindly given the chance to have.  Let's get at it with Attacus Atlas 9.0% Galaxy single hopped TIPA. Splendid!! Pours bright orange juice yellow in color and it's really hazy. The head rises up to two fingers height with a fluffy pillow. Dissipates slowly into a thin lid on the surface. Nose is citrusy, hoppy, and sweet with pineapple and sort of a candy fruit.   Flavour has nice sweetness with pineapple and peach. There's melon, citrus and back end is dryish. I'm getting a bit of alcohol in the end but not too much. Great mouthfeel. Creamy, smooth and quite thick. Very good beer.

Post author: Juovo
Juovo
@ Parish Brewing Company
3 years ago
Attacus Atlas, United States
4.2
Laitetaas viikonloppua käynnistelemään itselleni uusi, mutta toivelistalla ollut Parish Brewing kokeiluun. Single Hop TIPA on enemmän kuin tervetullut muutoinkin. Lasiin kaatuu suodatetun appelsiinimehun värinen, hyvin samean oloinen mehu. Vaahto on hiukka luonnonvalkoisesta kellertävään taittava, sekakuplainen ja iso pilvi. Tarttuu hanakasti lasiin laskeutuessaan. Tuoksu on hedelmäinen, muttei yleisesti ryöppyävä kumminkaan; mandariinia, melonia ja greippisyyttä laajalti, jännästi myös marjaisuutta koittaa tulla hiukan happamampana, tuoreen vadelmaisena. Mäntyistä puolta on tuoreen neulaisena ja kirpeän pihkaisena. Karamellisyys on ehdottoman kiva puoli tässä, tuore ja raikas luontainen hillosokeri korostavat koko palettia. Hento kukinto ja kevyt mausteisuus luovat kuitenkin terävyyttä maltaisuuden oheen. Maku on tasapainoisen mehuisa ja humalaltakin pitkälti vain laajaa kirjoa tuottava. Hedelmäisyyttä isolti greipin ja sitruunankuoresta, melonista ja ananaksesta, sekä raffista persikasta. Katkeroista potkua on mukavan puhtaasti, mutta ilman tiukkaa hop-burnia - sopii mielestäni tähän hyvin. Mäntyinen raikkaus pääsee nyt korostumaan katkeron myötä ja pihkainen kovuus maiskahtaa kivasti kielellä. Maltaisuus on reilua, pehmeää ja silti runkovahvuinen kuin petäjä. Suutuntuma pehmeä, tahmeankin kermaisa, hapokas ja sievästi katkerolla pureva. Luottopelaaja-ainesta paljon tässä virityksessä. Selkeä paletti on mukava fiilistellä, mutta kokemuspohjaa mukamaste alkaa olla sen verran, että ei lähdetä tämän kanssa nakkikioskilla ottamaan porukasta niskaotetta. Mutta todella hyvä olut, tehoja löytyy pinnan alta tästä jos on pajalla tekijät paikalla.

Post author: Grey
Grey
@ Parish Brewing Company
3 years ago
Attacus Atlas, United States
4.0
Then we get to Broussard, Louisiana, USA and one of the most hyped breweries around. Glad to have this chance 🙏🏼 BEER: Attacus Atlas BREWERY: Parish Brewing Co. BEER STYLE: TIPA COUNTRY: USA ABV.: 9.0% COLOUR (EBC): Orange Juice Yellow (16.0) BITTERS (EBU/IBU): - AROMA: Sweet and dank fruity. HEAD: Nice and thick. Two finger high and leaves of with thick lacing. GREY’S VIEW Galaxy hopped TIPA. Indeed. Galaxy single hopped TIPA. Flavours are familiar; pineapple peel, peach and some lemons to go with other tropical fruits and citruses. It’s also nice to notice that there is no hop burn of any kind. The mouthfeel is soft and cloudy, bit creamy all around. Aftertaste is refreshingly fruity and tropical. Pure sun and holiday! OTHER NOTES: Attacus Atlas = Moth Large in size and likes to live in Southeast Asia. One of the largest wingspan of the world. Although it’s so familiar to have this, I gotta say that this has been done well. It is simple and clear, but also clean and well made with nothing unneeded. CANNED 10/2/2021 TASTED 18/3/2021