Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Bringing Extra Sexy Back 9.4%, Aslin Beer Company, United States
7 notes
3.7
Bringing Extra Sexy Back
9.4% Imperial IPA / Double IPA
DIPA dry-hopped with Mosaic. So lusciously smooth and soft it feels sensual. Sweet berry, ripe peach, & mango, all wrapped up with a perfect dank finish.

Avis

Post author: Ilkka P
Ilkka P
@ Alehub.de
1 year ago
3.8
Makeahko. Pehmeä.

Post author: Saka
Saka
@ Ant Brew
2 years ago
Bringing Extra Sexy Back, United States
4.0
Mukava paketti ei mitää yli lyöntiä...

Post author: Stuba26
Stuba26
@ Ant Brew
2 years ago
Bringing Extra Sexy Back, United States
4.4
Hyvä ja raikas näin vahvaksi. Hyvää mehustelua.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Kihøskh
3 years ago
Bringing Extra Sexy Back, United States
4.0
Työviikon, salin ja saunan jälkeen olutta. Eipä ollut selkä vielä kunnolla palautunut keskiviikon maastavedosta, niin ei onneksi tarvitse kehua kyykkytreenin onnistumisilla. Noh, huomenna kehonkoostumusmittaukseen, treenikauden vika treeni, ens viikko salilta huilia ja sitten vähän erilaisten haasteiden pariin. Aslinkaan ei ole saanut mitään päivämäärää tölkkiin, enkä jaksa netin syövereissä julkaisua kaivaa, niin arvostelen oletuksella, että tuoretta on. ULKOASULTAAN olut on kullan keltainen ja siihen nousee runsas valkoinen vaahto. Vähän sakkainen ei oikein hazy ja vähän jopa epäonnistuneen kirkkaan näköinen lähemmin katsottuna. TUOKSU on kivihedelmäinen, yrttinen, havuinen, siis mosaic single hopia ja siltä tuoksuu. MAKU jatkuu hedelmäisenä. Mangoa, ananasta, pihkaa ja yrttisyyttä. Dänkki humalaöljyinen jälkimaku säilyy suussa tovin. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen+ja melko pehmeän poreileva. On puhdas ja maukas DIPA. Ehkä mosaic on jo aika nähty, niin ei mitenkään loista omaperäisyydellään, mutta muuten varsin laadukas olut.

Post author: orson
orson
@ Kihøskh
3 years ago
Bringing Extra Sexy Back, United States
4.2
Suutuntuma keskihiilihappoinen, runsas, täyteläinen, pehmeä, raikas ja makeahko. Tosi hyvä. Maussa sitrusta, makeutta, trooppisuutta ja kivihedelmiä. Oikein hyvin onnistunut DIPA. Hyvä makupaletti, suutuntuma ja ryhti. Tämän panimon pari edellistä petti, mutta tämä palautti uskon.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Pien Shop & Bar
3 years ago
Bringing Extra Sexy Back, United States
4.0
Yksihumala-dipa Aslinilta. Mosaic pääosassa. Päiväystä ei mainittuna tölkissä. Ehkä 5-8 viikkoa vanhaa. Fresh Arrival -osastoa Pienessä. Raikkaan puutarhakukkainen, kevyen sitruksinen ja puolimakea tuoksu. DDH kesyä ja alkoholi piilossa. Kuohkea suutuntuma. Hyvä perus dipa. Tuoksu parempi kuin maku. Sellainen tietynlainen raikkaus jää hieman taustalle, vaikka ei tämä mikään raskas olut ollutkaan.

Post author: Sirdubby
Sirdubby
3 years ago
4.3
Backlog from March 11th Citrusy aroma. Taste has citrusy hops, oranges, pineapple and grapefruit. Very little lingering bitterness in the finish. Pretty refreshing for being a high abv double IPA. Medium+ body with medium carbonation. Very tasty. 4.25/5