Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
King OJ Run 10.0%, Narrow Gauge Brewing Company, United States
10 ratings
3.8
King OJ Run
10.0% New England Triple IPA

Reviews

Post author: Pelle
Pelle
@ Oluthuone Leskinen
2 years ago
King OJ Run, United States
3.5

Post author: Mika
Mika
@ Ant Brew
2 years ago
3.5

Post author: Timom
Timom
@ Ant Brew
2 years ago
3.8

Post author: Niko O
Niko O
@ Pien Brewpub (CLOSED PERMANENTLY)
2 years ago
4.2
Samean oranssi olut, ohuehkolla valkealla vaahdolla. Tuoksu on hyvin trooppisen hedelmäinen, greippinen, appelsiininen, mangoinen, aprikoosinen, persikkainen, humalainen ja aavistuksen karamellinen. Runko on täyteläinen, hiilihappoinen ja katkeroisen makeahko. Maussa on runsaasti trooppisia hedelmiä, mangoa, aprikoosia, passionhedelmää, ananasta, sitruunaa, appelsiinia, humalaa ja aika paljon kaikenlaisia hedelmiä, mihin en millään meinaa päästä kiinni. Kieltämättä todella tymäkkä ja hedelmäinen tapaus. Runkoa ja makua löytyy vaikka muille jakaa ja ehkä se on myös se, joka antaa tälle jonkun oudon maun taustalle. Tunkkaisuutta löytyy myös hieman, joka myös laskee hieman pisteitä omissa silmissä, muttei tämä ole todellakaan pahimmasta päästä. Loppua kohden tuleva aavistuksenomainen kuivuus auttaa juotavuuden kanssa.

Post author: Stuba26
Stuba26
3 years ago
King OJ Run, United States
5.0
Erittäin hyvä tripla tämä. Tölkistä miinusta, koska wannabe-trillium. Mutta erittäin hyvä. Tripla, jossa ei maistu alkoholi.

Post author: Kiipeilyjuntti
Kiipeilyjuntti
3 years ago
King OJ Run, United States
3.8
Kuulemma hikisukka. Lähtökohdat kunnossa, partaterä hukassa. Lisäys: Tämä oli tölkissä 3kk. Varmaan vaikutusta elämykseen.

Post author: orson
orson
3 years ago
King OJ Run, United States
4.5
Kuva pimeässä vääristää. Vaalean keltaista. Todella kova. Tuoksussa sipulia. Kuivahko, greippiä, trooppisuutta, jne. Todella pehmeä ja ihanaa kevyttä hop burnia.

Post author: JSJ
JSJ
3 years ago
King OJ Run, United States
4.4