Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
WRCLW Imperial Stout Peanut Butter Bourbon BA Nitro 11.7%, Browar Stu Mostów, Poland
6 ratings
3.6
WRCLW Imperial Stout Peanut Butter Bourbon BA Nitro
11.7% Imperial Stout

Reviews

Post author: Marko
Marko
3 months ago
3.8

Post author: Mika A
Mika A
@ Piwne Mosty
2 years ago
WRCLW Imperial Stout Peanut Butter Bourbon BA Nitro, Poland
4.2
Musta, vaahdoton. Tuoksu on maltaisen makea, aavistus pähkinää ja viskitynnyriä. Maussa pähkinäisyys pääsee paremmin esiin, bourboni löytyy myös nätisti. Suu tuntuma paksu, mutta hapoton. Lämmetessä alkoholi puskee aavistuksen liikaa läpi. Loppujen lopuksi kyllä oikein kelpo olut. Kyllä tätä mielellään nauttii.

Post author: orson
orson
@ Tallinn Craft Beer Weekend 2022
2 years ago
WRCLW Imperial Stout Peanut Butter Bourbon BA Nitro, Poland
4.0
Tosi kivan pehmeä, mutta maku jättää vähän toivomisen varaa. Aika yksiulotteisen tynnyrinen ja kuiva. Peanut Butter aikalailla piilossa, niin tuoksussa kuin maussa.

Post author: Dario R
Dario R
@ Hoppy Ending
3 years ago
WRCLW Imperial Stout Peanut Butter Bourbon BA Nitro, Poland
4.0

Post author: Gorton
Gorton
3 years ago
4.1
En rejäl och stark stout men rund och söt med tydlig jordnötssmak.

Post author: Niko O
Niko O
@ Beerdome
3 years ago
4.4
Olut on täysin mustaa, noin parin sormen paksuisella, hyvin tiiviillä beigellä vaahdolla. Tuoksu on hyvin maapähkinävoinen, paahteisen maltainen, suklainen, vaniljainen, mokkainen, hieman tamminen, lakritsinen ja aavistuksen mausteinen. Runko on täyteläinen, pehmeä, vähähiilihappoinen ja aluksi makea, muuttuen yllättävänkin kuivaksi loppua kohden. Nimessä ei mitenkään turhaan mainita maapähkinävoita, koska maussa on aivan helvetisti sitä. Kaverina sieltä löytyy myös kahvia, paahteista mallasta, tammea, lakritsia, mausteita, karamellia, tummaa suklaata ja vaniljaa. Eipä ole tullut juotua minkäänlaista nitro stouttia pitkään aikaan ja tämähän oli kieltämättä ihan nautinnollinen. Aluksi kokonaisuus vaikutti aika makealta, mutta lämmetessään tämä vaikutti Suurimmalta osin kohtuullisen kuivalta, säilyttäen makeuden jotenkin hieman kaiken ympärillä. Olisin toivonut enemmän tynnyrin vaikutteita, mutta joka tapauksessa tässä oli mukavan erilainen stout pitkään aikaan.