Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
If Not Today 11.0%, Track Brewing Co., England
7 ratings
3.6
If Not Today
11.0% New England Triple IPA

Reviews

Post author: JSJ
JSJ
@ Kihøskh
3 years ago
If Not Today, England
3.8

Post author: orson
orson
@ Kihøskh
3 years ago
If Not Today, England
3.8
Huomaa kyllä vähän liian selvästi että kyseessä on tipa. On aika jyty ja kyllä se alkoholi tässä tulee esiin.

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ Ølkassen.dk
3 years ago
If Not Today, England
4.1
Perjantai. Bursan tekoon ja kaveriksi Tipaa lasiin 🍺 tölkitetty 18.1.21. Tuoksussa raikasta sitruksisuutta sekä kevyemmin trooppisia hedelmiä. Suutuntuma on pehmeä ja keskitäyteläinen. Trooppisia hedelmiä; persikkaa, passionia sekä ananasta nousee huulille. Myös sitrushedelmiä on maussa kivasti. Kukkaisuutta, ruohoisuutta sekä yrttisyyttä. Toisaalta tämä kaipaisi hiukan raikkautta, mutta toisaalta tämä on näin vahvaksi mukavan täyteläisen makea. Kyllä tässä alko hieman antaa kuulua itsestään, mutta ei mielestäni mitenkään liikaa. Kaiken pehmeyden jälkeen löytyy kuitenkin kiva katkeron puraisu lopusta kevyen havuisuuden saattelemana. Mainio tipa, joka parani hiukan lämmetessään 🍻

Post author: Winzard
Winzard
@ Ølkassen.dk
3 years ago
If Not Today, England
3.6
Seuraavaksi laitetaan lasiin Tracking TIPA, joka on humaloitu Stratalla, Galaxylla ja Mosaicilla. Tölkitetty 18/01/21, joten ikää tänään reilu 5 viikkoa. Kaatuu lasiin oranssinkeltaisen ja lähes täysin samean mehuisana. Pinnalla käväisee sormen korkea vaalea kuohkea vaahto. Tuoksu on 11% Triple Ipaksi melko kesy. Pientä sitruunaa, greippiä ja ananasta. Pientä humalakäpyisyyttä. Maku on melko tiukan alkoholinen ja makean hedelmäinen. Appelsiinia, passionhedelmää, mangoa ja persikkaa. Jälkimaku on kuivahkon yrttinen ja humalakäpyinen. Suutuntuma on melko kevyt tälle alkolle, ja tosiaan alkoholi on kyllä melko reilusti esillä. Ei tämä nyt ihan katastrofi ole, mutta melko kaukana kyllä loistavasta.

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Kikoskh
3 years ago
If Not Today, England
4.2
Toinen Track iltaan. Vertaan tätä suoraan edelliseen (tänään aiemmin nautittu) sisarolueen. (If Not Now). Tässä humalat Mosaic, Strata ja Galaxy, joten ei tämäkään voi huono olla. 🥰 Toki tämä on myös tuunattu versio, eli 11% TIPA. Tölkitetty 18.01.21. Todella hyvä olut tämäkin. Odotettua on ettei tämä ole aivan niin sitruksinen kokonaisuus, vaan kukkaisempi, makeampi ja lempeämpi olemus on paljon enemmän läsnä. Suutuntuma on hieman paksumpi ja muutenkin kaikki on aikasta kohdillaan. Loppuvaiheessa alko hieman näyttäytyy, mutta ei liiaksi. Maukas ja miellyttävä vahva kalja. Track kyllä osaa selvästi nämäkin. Nousee nopeasti brittien parhaimpien joukkoon.

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Ølkassen.dk
3 years ago
If Not Today, England
4.2
Toimiva, nykyaikainen TIPA. Säilyy edelleen hyvin juotavana, hedelmäisyyttä on paljon. Toki se on trooppisen kypsää, mutta raikkautta ei ole täysin unohdettu. Jälkimaussa vielä pienet katkerohumalat.

Post author: muikku3
muikku3
@ Ølkassen.dk
3 years ago
If Not Today, England
3.9
Lauantai lähtee käyntiin Trackin Mosaic,Strata ja Galaxy humaloidulla Tipalla 😋🍻.Tölkitys on tapahtunut 18.1.21 eli vajaa 5 viikkoista juonti hetkellä. Tuoksun puolella kuivattelevampaa greippistä passion hedelmää.Appelsiinien ja melonisuuden kompatessa. Suutuntuma on Tipaksi runsaamman hapokasta,samalla yrittäen myös pitää mehumaisuudestaan kiinni.Täyteläisyyttä löytyy,mutta se tuntuu jotenkin vähän raskaalta ja dänkkiseltä. Maussa passionhedelmäisyys pyörittää palettia greippisemmän vähän happamaan twistaavan sitruunaisuuden kanssa.Makeampaa puolta työntävät mango,melonisuus ja ananas.Ikävästi vähän sellainen dänkkisen hiivainen tuhnu pyörii tuossa hedelmäisyyden päällä maun keskivaiheilla tässä.Se vähän syö raikkautta mitä tämä vähän kaipaisi🤔. Vähän hampaan koloon jättävä Tipa,mikä toisaalta on mukavan humalainen ja hedelmäisen dänkkinen,mutta silti joku tuossa maun keskivaiheilla oleva (tunkkainen pieru) jotenkin häiritsee vähäsen 🤷‍♂️. 😎🍻