Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Stay Hydrate³ 6.0%, The Veil Brewing Co., United States
10 ratings
3.7
Stay Hydrate³
6.0% New England IPA / Hazy IPA

Reviews

Post author: Romain T
Romain T
3 years ago
3.9

Post author: ekairi
ekairi
3 years ago
Stay Hydrate³, United States
3.9

Post author: Cyril A
Cyril A
3 years ago
4.4

Post author: Folley
Folley
3 years ago
4.3
La bière parfaite pour désoifer ! Légère avec une douceur très agréable n'empêchant pas le côté crispy. Une amertume présente sur la longueur mais pas repoussante. Petit côté poire. Bière parfaite sous la chaleur.

Post author: Bruce Z
Bruce Z
3 years ago
3.6

Post author: JSJ
JSJ
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Stay Hydrate³, United States
4.0
Aika kuiva ja katkeroinen, vahvasti greippinen. Ikäkin tässä jo vähän painaa.

Post author: orson
orson
3 years ago
Stay Hydrate³, United States
On kivan runsas ja jopa täyteläinen suutuntuma. Kuitenkin humalat tuntuvat antaneen jo hieman periksi. Tölkitetty joulukuussa, eli noin 2,5kk sitten. Kyllähän se näkyy.

Post author: Cyril A
Cyril A
3 years ago
4.4

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
3 years ago
4.2

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Stay Hydrate³, United States
4.1
Onpas pakkasta! Ilmeisesti auton akku meni ikuiseen lakkon, joten ei tarvitse olla huomenna ajokunnossa. Kantaen kävin hakemassa Mikkellerin laatikon lähikaupan tiskiltä. Olisi kerrankin kannattanut ottaa kotiinkuljetus. Mutta harmituksesta ammensin voimaa. 😂 The Veiliä kerrankin oli tarjolla, niin piti saada, vaikka tämäkin tölkitetty 28.12. En tiedä teenkö nyt syntiä, kun luon tästä potenssiin kolme versiosta uuden oluen tänne? Tarkkoittaneenko triple dry hoppia vai erää, mutta en jaksa nyt selvittää? Harmitukseen ja äkkiä vaan, että ei tarttee enää sanoa: "oispa kaljaa!" ULKOASULTAAN olut on sameaa hedelmäisen keltaista ja siihen nousee valkoinen vaahto. TUOKSU on ihanan hedelmäinen. Onkin jo useampi viikko edellisestä hopsista. Mangoa, ananasta, greippiä, mandariinia... MAKU on ensisiemauksella kuivan katkeroinen, mutta nopeasti alkaa hedelmäisyyttä ilmaantua. Greippiä kuorineen, kivihedelmiä ja ananasta. Enemmän kuitenkin tuonne greippiin ja kuivaan happamuuteen kallellaan makumaailma. Jälkimaku taas kuivaa katkeroa ja humalaöljyä. SUUTUNTUMA on melko täyteläinen ja hieman poreileva. Humalointi kuivattavat mukavasti suuta. En tiiä, näkyykö ikä jo, mutta minusta silti tosi hyvee! Maun puolesta voisi luulla DIPAksi. Mukava humalainen maku aivan pienellä hop burnilla eli onko jopa hyötynyt parin kk tasoitteluista?