Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Hommage 18/19 (Blend N°9) 6.0%, Brouwerij 3 Fonteinen, Belgium
5 ratings
3.5
Hommage 18/19 (Blend N°9)
6.0% Lambic - Fruited

Reviews

Post author: Tuomas S
Tuomas S
@ Pien Shop & Bar
6 months ago
Hommage 18/19 (Blend N°9), Belgium
3.9
Kirpeä ja hapan. Hedelmää ja marjaa, vadelma ja kirsikka eivät varsinaisesti erotu.

Post author: Anthony Duquesne
Anthony Duquesne
2 years ago
3.1

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ Kihøskh
2 years ago
Hommage 18/19 (Blend N°9), Belgium
4.3
Sitten ensimmäinen 3 Fonteinen lasiin 🍺 monen monta kertaa ollut tämäkin panimo liipaisimella ja nyt sitten tuli hankittua. En tiedä onko parhaimmata päästä, näiden suhteen (kuten muutenkin) aika noviisi vielä 😅 Tuoksusta tunkee nenään vahvasti happaman puoleista herukkaisuutta, etenkin punaista. Karpaloa. Hiivaisuutta, rypäleisyyttä, kypsää punertavaa omenaisuutta. Maku on kyllä mukavan hapan ja todella kirpsakka. Punaista marjaa reilummalla kädellä. Vadelmaa, punaista herukkaa, karpaloa sekä myös loppupuolella tuota kypsemmän puoleista omenaisuutta puskee esiin. Hiivaisuutta ja suolaisuutta myös maussa hieman. Todella syvä, jopa aavistuksen pehmeän marjainen tuo loppuliuku ja kivasti jää kirpeys pyörimään suun perukoille lopussa. Oli kyllä hyvä kosketus lambicien maailmaan, mukavan kirpeä marjamehu täynnä erilaisia makuja 🍻

Post author: muikku3
muikku3
@ Kihøskh
2 years ago
Hommage 18/19 (Blend N°9), Belgium
4.2
Simo laittoi vehkeensä pöydälle tälläisellä 3Fonteinilla 🍻.Itselle se taitaa olla ensimmäinen 3F joten katsotaanpas. Happamaa marjaa(vadelmaa ja myös omenaa)tallisella takapajuisella hikisyyden työnnöllä tarjoaa tuoksu.(beginner sory🤣) Maku on happaman/suolainen vähän tunkkaisemmankin marjaisa(punaviinimarja,vadelma ja karviaismarjaa)Kyllä sitä kosteassa ladossa muhinutta nahka säämiskää tästäkin kyllä saa.Sellaista ehkä tannisuuteen verrattavaa makua/tuntumaa suussa myös esillä🤔🤷‍♂️.

Post author: Eetu
Eetu
@ Kihøskh
2 years ago
Hommage 18/19 (Blend N°9), Belgium
4.4
Mukavampaa ja erilaisempaa tavaraa taas lasiin. Kiitän tästä Simon Dönderiä! 🙏 Nätin näköistä olutta kipataan lasiin. Tuoksussa hapanta marjaisuutta, punertavaa omenaa ja pirusti vadelmaa. Makupuolella jyrähtää oikein mieluisia makuja. Hapanta punaviinimarjaa, vadelmaa ja sellaista nuoruudesta mieleen tulevaa mansikkaisen vadelmaista, kirpeää karkkikieltä. Todella nautinnollisen pehmeää, mutta kuitenkin haastavan kirpeää. Oikein kyllä todella mehevän herkullinen ja napakka kokonaisuus. Sikäli haastava arvioida, sillä moniulotteisuutta kyllä löytyy, mutta nyt mennään näillä. Todella maukas!