Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Fortune 8.0%, Fuerst Wiacek, Germany
9 notes
3.5
Fortune
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Avis

Post author: Jerome Desarcy
Jerome Desarcy
3 years ago
Fortune, Germany
3.5
Bonne DIPA. Amertume et goût biscuité, poivré

Post author: Juan A
Juan A
3 years ago
4.1

Post author: Winzard
Winzard
@ Pajulahden liikuntakeskus
3 years ago
Fortune, Germany
3.7
Tämä olut tuli erään olutpaketin mukana kylkiäisenä. Koska tässä on Sabroa, niin en itse olisi kyllä tätä koskaan ostanut. Muina humalina Citra ja Mosaic. Huolimatta siitä, että tämä on tölkitetty jo tammikuussa, niin väri on kyllä todella upean keltainen. Täysin samea olut nostaa pinnallee uhmakkaan vaalean vaahdon. Tuoksussa Sabrolle tyypillistä minttua ja kookosta. Muilta osin melko peruskauraa, eli appelsiinia, ananasta ja persikkaa. Maku on aavistuksen kuivan yrttinen, ruohoinen ja pehmeän minttuinen. Sabro on onneksi melko hyvin piilossa. Tuoksussa mainitut hedelmät ovat maussa myös läsnä, mutta harmittavan mietoina. Suutuntuma on oikein hyvä, ja alkoholi on piilossa. Ilman Sabroa tämä olisi oikein mukava olut, joka kärsii hivenen vaan syvyyden puutteesta. Ihan ei ole tarttunut aromit humalista mukaan.

Post author: muikku3
muikku3
@ Drikbeer
3 years ago
Fortune, Germany
4.0
Fuerst Wiacek on hyväksi havaittu omassa suuvärkissä,jonka vuoksi tarttui jälleen yksi tilauksen mukaan 😎🍻.(Tölkitys 14.1.21 / BB 14.1.22) Humalatietoja en äkkiseltään nyt löytänyt mistään 🤷‍♂️. Tuoksussa hedelmäisyys kääntyy aavistuksen karkkisempaan suuntaan,antaen enemmän sitruunaa,ananasta ja appelsiiniä. Suutuntuma on mehumaisen runsaan puoleinen,kuivattava ja suht pehmeä. Maussa kepeästi hapan sitruunainen greippisyys aloittaa paletin.Snadisti karkkisten mangoisuuden,ananaksen ja appelsiinin sovittaessa tanssikenkiä vasta jalkaansa.Humalata on tuoreen innokkaana,mutta silti pehmeän kuivattelevasti myös maussa mukana.Keskiasteisen katkeroisuuden kaverina. Eihän siinä kyllä🍻sitä voi vielä tämänkin jälkeen Fuerst Wiacek mielellään ostaa 😎🍻

Post author: orson
orson
@ Drikbeer
3 years ago
Fortune, Germany
4.0
Tuoksussa mukavan makeahkoa trooppisuutta. Suutuntuma keskihiilihappoinen, runsas, pehmeä ja aika kuiva. Maussa sitrusta, yrttisyyttä, humalapellettejä, trooppisuutta, guavaa, mangoa ja makeutta. Jälkimaussa humalapellettejä. Pehmeä ja kuiva jälkimaku. Tosi kiva. Makupaletti on miellyttävä ja suutuntuma on sekä pehmeä, että runsas. Toimii.

Post author: Jonas M
Jonas M
@ Drikbeer
3 years ago
Fortune, Germany
3.1

Post author: Pauli H
Pauli H
@ Drikbeer
3 years ago
3.7
Pientä hedelmäisyyttä. Aika ronski öljyinen ehkä yrttisen havuinen humala perään. Ei kuitenkaan polttoa pahemmin. Jotenkin hyvää vaikkei oikein osaa sanoa miltä tämä maistuu.

Post author: Tuoppi A
Tuoppi A
3 years ago
4.5