Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Misfortunes And Victories 9.5%, Electric Brewing Company, United States
3 notes
Misfortunes And Victories
9.5% Triple IPA

Avis

Post author: Deleted by user
Deleted by user
3 years ago
Misfortunes And Victories, United States
4.4
Tajuttoman hyvä. Tai sitten vain sopii tähän hetkeen todella hyvin aika tymäkän työviikonlopun jälkeen. Yhtä kaikki. Nyt maistuu ja hyvin. Ei yhtä tumma kuin kuvassa. Suutuntuma just sopiva. Hedelmäinen mehukeitto. Asianomaisille kiitos tästäkin herkusta.

Post author: Winzard
Winzard
@ Electric Brewing Company
3 years ago
Misfortunes And Victories, United States
4.3
Jatketaan iltaa todella erikoisilla humalilla (Southern Tropic ja Nectaron) varustetulla Electricin Triple IPA:lla. Tölkitetty 30/12/20, joten ikää reilu 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin todella vaalean keltaisena. Olut on täysin sameaa ja paksua. Pinnalle nousee useamman sormen korkea vaalea vaahto. Tuoksu on melko kuivan yrttinen, mutta taustalla on sentään pientä raikasta hedelmää. Maku on aluksi aavistuksen happaman metsäinen, mutta kääntyy sen jälkeen hivenen makean hedelmän puoleen. Mangoa, persikkaa, passionhedelmää ja appelsiinia. Jälkimaussa on hivenen katkeroa ja ruohoista katkeroa. Suutuntuma on runsas ja alkoholi on piilossa. Kiva toki kokeilla näitä uusia humalia välillä. Tällä kertaa kokonaisuus jää ehkä aavistuksen yksitoikkoiseksi, eikä tämä siitä syystä yllä Electricin parhaimmistoon. Laadukas ja mukava juoma siitäkin huolimatta.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Electric Brewing Company
3 years ago
Misfortunes And Victories, United States
4.3
Tölkitetty 30.12.2020 ollen nyt tasan 5 viikkoista. Untappd ka. kova 4,55 tällä hetkellä. Mukavan täyteläistä mehuisuutta, alkoholista ei tietoa, mutta ddh iskee hiljalleen voimistuen kokoajan. Kuivan hapanta sitruunaista greippisyyttä, pellettistä vihreyttä. Southern Tropicin ja Nectaronin makeammat hedelmäiset sävyt tuntuvat jäävän tuon kuivuuden alle.