Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pop Quiz Kid 10.3%, Green Cheek Beer Co., United States
4 ratings
Pop Quiz Kid
10.3% New England Triple IPA
DDH Hazy Triple IPA w/ Mosaic & Motueka We’ve been wanting to work out this hop combo for a bit on one of our bigger IPA’s, and oh man, it’s super dope! The body is full, with hoppy layers of fresh guava, pineapple candy, strawberry shortcake, and a juicy, tropical basket of fun type thing in the finish.

Reviews

Post author: Grey
Grey
@ Green Cheek Beer Co.
3 years ago
Pop Quiz Kid, United States
4.2
BEER: Pop Quiz Kid BREWERY: Green Cheek Beer Co. BEER STYLE: NETIPA COUNTRY: USA ALCOHOL (ABV): 10.3% COLOUR (EBC): Straw Yellow (10.0) BITTERS (EBU/IBU): - SCENT: Candied fruits, resiny, slightly herbal. FOAM: One finger tall white head. Large bubbled. GREY’S VIEW Mosaic & Motueka DDH NETIPA. Indeed, let’s have a try. First sip brings candied fruits (mango, guava and papaya), good amount of pure minerals and a bit drier notes from also sugarcane. Mouthfeel is fresh and bright. Body is midleveled and swift. DDH is dosed very nicely; it blends into the flavours really naturally. Yammy. Aftertaste has more fresh fruits: pomegranate with more mango and orange. OTHER NOTES: Rather nice one. Easy and refreshing to enjoy. Really fruity. CANNED 9/12/2020 TASTED 27/1/2021

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Green Cheek Beer Co.
3 years ago
Pop Quiz Kid, United States
4.4
GCBCn kehuttu DDH TIPA uuteen, lahjaksi saatuun Stobe-lasiin. Täydellisen näköinen humalapommi korkealla vaahtokruunulla tuoksuu täysin erilaiselle mitä odotin. Tässä on näköjään Motueka ja Mosaic pääosassa, mikä selittänee tuon voikukkapeltoisen, kuivayrttisen ja makean mandariinisen tuoksuprofiilin. Miellyttävän erilainen sanoisin. Onpa kivan makuinen olut! Heti ensisuullisesta lähtien tämä antaa suuhun miellyttävän makean sitruksisen ja hieman yrttisen ja kukkaisen maun. Suutuntuma on paksu ja olut on käsittämättömän raikas ollakseen yli 10%. Tämä yllätti erittäin positiivisesti. DDH on kaiken lisäksi ihanan kesyä ja poskia kutittelevaa. Tölkitetty 09/12/20. — Lasi oli myös kiva, mutta tässä on hieman liian pieni pohjapinta-ala. Kaatuu aika helposti.

Post author: Winzard
Winzard
@ Green Cheek Beer Co.
3 years ago
Pop Quiz Kid, United States
4.4
Aloitellaan tänään saunan jälkeen kevyellä New England TIPA:lla, jonka Green Cheek on tölkittänyt 09/12/20. Ikää tällä Mosaicilla ja Motueakalla humaloidulla oluella on tänään siis pari päivää päälle 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin todella vaalean ja pirteän keltaisena. Olut on todella paksua ja samean mehuisaa. Pinnalle hyökkää uhmakas yli kaksi sormea korkea vaalea vaahto. Tuoksu on runsaan sitrusvetoinen ja raikas. Pehmeää appelsiinia, ananasta, sitruunaa, kiwiä. Pientä ruohoisuutta ja maanläheisyyttä. Maku on todella raikas ja helppo ollakseen näinkin korkea-alkoinen olut. Todella miellyttävä ja pehmeän sitruksinen. Myös hivenen ananasta ja kiwiä. Jälkimaku on aavistuksen kuivan ruohoinen ja metsäinen. Suutuntuma on miellyttävän paksu, ja se alkoholi on kyllä totaalisen hukassa. Välillä ihan yllättää miten tälläisen alkomäärän saa hukattua totaalisesti, ja tehtyä oluesta näin raikkaan. Kyllähän tämä kaipaisi vähän syvyyttä ja monipuolisuutta, mutta toimii näinkin loistavasti.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Green Cheek Beer Co.
3 years ago
Pop Quiz Kid, United States
4.4
Tölkitetty 9.12.2020 ollen nyt päälle 5 viikkoista. Ekat havainnot: erittäin raikas kokonaisuus ollen 10,3% ja ddh. Aika ruohoinen ddh-humalointi ja tietty purevuus tulee läpi vasta lämmetessä, samalla raikkaudesta syödään osa pois. Tällöin ieman alkoakin etäisesti. Sitruksinen happamuus yhdistettynä aika pehmeään vaihtelevan kypsään hedelmäisyyteen (ananasta, mangoa, guavaa, aprikoosia). Oikein mainio tipa. Ihan kylmänä hämmästyttävän helppoa juotavaa. Makumaailma ei tarjoa erityisempää vaan varmaa suorittamista. Ns. vaarallinen juotava.