Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Alone and Adrift 7.0%, Vitamin Sea Brewing, United States
9 notes
3.7
Alone and Adrift
7.0% New England IPA / Hazy IPA

Avis

Post author: Leif C
Leif C
@ Pien Webshop
10 months ago
4.0
Parinsormenleveydenverran luonnonvaaleaa vaahtoa samean oranssinkeltaisen hieman valoaläpipäästävän oluen yllä joka tuoksuu kepeän ylikypsän appelsiinisen mehuisalle ja maistuu kuivan mehuisen rapsakan greippisen pihkaisen kepeältä, neljä bojoa. PE: ei ol, tölkitetty: WHAT THE DUCK? 02/23/23.

Post author: Piimakivi
Piimakivi
11 months ago
3.9

Post author: Toni
Toni
@ Pien Webshop
11 months ago
3.8
Tämmöinen kelpo ipa näin tiistai iltaan

Post author: RMS
RMS
@ Pien Webshop
1 year ago
4.0

Post author: Olutmasteri
Olutmasteri
1 year ago
4.0

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Pien Webshop
1 year ago
Alone and Adrift, United States
4.2
Joko kyseessä on poikkeuksellisen hyvä ipa -vahvuinen tuotos tai sitten tämä vain osuu tilanteeseen todella hyvin. Raskas työviikko takana, +24 lämmintä ja tulet kiukaan alla.

Post author: orson
orson
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Alone and Adrift, United States
4.1
Hyvinkin dankkinen neipa. Tämä on kivan ryhdikäs, pehmeä, maukas ja trooppinen. Tykkään.

Post author: muikku3
muikku3
@ Vitamin Sea Brewing
3 years ago
Alone and Adrift, United States
3.7
Saunan päälle UFC:een kaveriksi 11.12.20 / ~5viikkoista Vitamin Sean Ipaa 🍺.Humalina Citra ja Nelson 😋. Tuoksussa selvästi rypälemäistä puolimakeaa otantaa Nelsonin puolelta.Citra jäänyt vähän taka'alalle haaleamman sitruunaisen,mangon ja appelsiinisen polskimisensa kanssa 👌. Pehmeästi on tätä lähdetty humppaamaan kyllä,jättäen suutuntuma silti raikkaan kepeäksi.Vähäsen se silti tuntuu liian tasapaksuiselta ja tylsältä jotenkin🤷‍♂️. Maussa tuoksun kanssa samankaltaista fibaa selvästi esillä.Mutta tuntuu ettei nyt ole kyllä saatu kummastakaan humalasta kuin suurinpiirtein puolet irti.Olen maistanut Loistavia Citra ja Nelson single hoppejakin ja ei nyt vaan osu kyllä maaliin oikeen 🤷‍♂️.

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ Vitamin Sea Brewing
3 years ago
Alone and Adrift, United States
4.2
Saunan jälkeen oletettavasti raikasta juotavaa lasiin 🍺 tällä kertaa vitamin sea:n ipa, joka on tölkitetty 11.12.20 👊🏼 Tuoksu antaa ihanan freshin oloista persikkaa, ananasta sekä mandariiniä. Raikasta. Maultaan tämä on myöskin todella raikas. Tuoreen makuista trooppista hedelmäisyyttä, kevyellä sitruksisuudella höystettynä. Kivasti tulee esiin myös kermaista kauraisuutta, tuoden myös pehmeyttä lisää. Greippisyyttä, kuivahkoa humalakäpyisyyttä sekä kevyen puoleista katkeroa loppupuolella. Todella hienosti saatu balanssiin tuo makea hedelmäisyys sekä humaloinnin tuomat happamat ja kuivat puolet. Todella raikas ja smoothisti humaloitu ipa, jota voisi kyllä luulla vahvemmaksikin. Todella pehmeän soljuvaa, katosi lasista liiankin nopeasti 🍻