Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
DDH Ghost In The Machine (2020) Batch #2 8.5%, Parish Brewing Company, United States
3 notes
DDH Ghost In The Machine (2020) Batch #2
8.5% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
This is our most saturated and gooey IPA to date. At a dry hopping rate of just over 8 pounds of Citra per barrel, this will dominate your senses. Welcome to the future.

Avis

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Parish Brewing Company
3 years ago
DDH Ghost In The Machine (2020) Batch #2, United States
4.6
Tölkitetty 2.12.2020 ollen nyt 7,5 viikkoista. Huikea Untappd keskiarvo tällä versiolla edelleen, 4,67. DDH ja greippissitruksinen puraisu puskevat alussa isosti päälle, mukavaa happamuutta ja kuivakkaa humalaista yrttisyyttä sekä ruohoisuutta. Hiljalleen esiin nousee mieluisan pehmeää, raikasta ja makeahkoa trooppisuutta (ananasta, mangoa, persikkaa/aprikoosia, mandariinia/appelsiinia). Pysyy kyllä pääosin mukavan raikkaana ja helppona juotavana vaikka humalaa on todella paljon. Hienoinen lisäys runkoon vois olla vielä paikallaan, mut kyseessä on kyl todella laadukas dipa.

Post author: Winzard
Winzard
@ Parish Brewing Company
3 years ago
DDH Ghost In The Machine (2020) Batch #2, United States
4.7
Heinäkuussa viime vuonna tuli juotua viimeksi tätä jumalten nektariinia. Upea Citra-pommi sai silloin melkein täydet tähdet, joten katsotaan miten tämä batch pärjää. Tölkitetty 02/12/20, joten ikää tänään reilu 6 viikkoa. Olut kaatuu lasiin upean keltaisena ja täysin samean mehuisana. Pinnalle nousee sormen korkea vaalea pienikuplainen vaahto. Tuoksuhan on jälleen aivan jäätävän upea. Ihan raikasta appelsiinia, sitruunaa, kiwiä ja ananasta. Humalakäpyisyyttä ja ruohoisuutta. Maku on huikea. Todella pyöreän ja pehmeän kokonainen. Raikasta appelsiinia, persikkaa, ananasta ja kiwiä. Jälkimaku on täyteläinen, metsäinen ja runsaan humalakäpyinen. Suutuntuma on huikea ja alkoholi on täysin piilossa. Onhan tämä aivan älyttömän kova olut vuodesta toiseen. Tässä on sopivasti kaikkea ja ei mitään liikaa tai liian vähän. Raikkautta löytyy ja sen seuraksi myöskin syvyyttä. Upea olut.

Post author: Ewiq
Ewiq
3 years ago
DDH Ghost In The Machine (2020) Batch #2, United States
4.7
Mukavaa perjantaita! Taitaa olla ensimmäinen Parishin olut mulle ja toki lasissa Se Olut. Tai siis DDH-versio siitä. Tällä hetkellä UT 4.68 tälle uusimmalle 2-batchille. Tölkitetty 02.12., ollen nyt 6 viikkoinen. Ihanan keltainen ja erittäin samea pläjäys lasissa. Niukka vaahto. Tuoksu on voimakkaan trooppismehuisan sitrusraikas ja humalapellettinen. DDH hieman huhuilee olemassaolostaan. Suutuntuma on paksuhko ja maussa aivan käsittämättömän upean pyöreä ja monipuolinen hedelmäisyys. Sitrushedelmiä, niitä todellakin löytyy. 🥰 Humalointi on tuhtia, keskivoimakasta sekä todella monipuolista. Aikalailla just hyvä tuo kuivahumaloinnin taso itselleni. Citra on ihana humala ja tässä siitä on puristettu varmasti kaikki irti. Onhan tämä taas niin iso liemi, joka laittoi hymyn huulille. Iso kiitos tilaajalle. 😘