Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Metsästäjä 4.7%, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Finland
963 ratings
2.9
Metsästäjä
4.7% Pale Lager
Sata vuotta sitten, 24.4.1921 perustettiin Suomen Metsästäjäliitto. Metsästäjillä on alusta lähtien ollut yhteinen intohimo: suomalaisen metsästyskulttuurin edistäminen ja eränkäynnin perinteiden vaaliminen. Perustamisesta lähtien olemme kulkeneet yhteisellä eräpolulla. Sen varrella on tapahtunut paljon ja sen kulkijoilla on kerrottavanaan monia hienoja tarinoita. Tätä yhteistä eräpolkua juhlistamaan olemme kehittäneet juhlavuodeksi Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan kanssa ihan oman oluen. Parasta riistaruoan kanssa Metsästäjä-oluessa maistat kaikki ikiaikaisen eränkäynnin ja pyyntikulttuurin maut, jotka herättävät vivahteikkaat erätarinat eloon. Aromikas olut sopii erityisen hyvin maukkaiden riistaruokien kanssa ja siinä on rehtiä havun, sitruksen ja sammalen makua.

Reviews

Post author: Kake
Kake
1 year ago
3.0

Post author: JaniV
JaniV
2 years ago
4.0

Post author: Juho E
Juho E
2 years ago
3.6

Post author: TLuukko
TLuukko
2 years ago
3.1

Post author: Arvo Perttu
Arvo Perttu
2 years ago
2.6
Ei kauhean kummoinen ja maistuukin lähinnä makean maltaiselta, ekana tuli mieleen häivähdys karamellimaltaasta. Pieni metallinen häivähdyskin.

Post author: LileCa
LileCa
2 years ago
Metsästäjä, Finland
3.8
Rapsakka ja makoisa perus lager. Maussa hauskaa havuisuutta ja tuoretta ruohoa. Maku kuivahko ja hieman tunkkainen. Mutta hyvät hapot ja hyvä jäähdytys tekevät tunkkaisuudestakin osan makua. Ihan kiva

Post author: Tommahol
Tommahol
2 years ago
3.7

Post author: Marko K
Marko K
2 years ago
3.0
Maku ei erottunut tavallisesta lagerista juuri ollenkaan.

Post author: Erno A
Erno A
@ K-Citymarket Lappeenranta Reijola
2 years ago
3.3

Post author: Lectus
Lectus
2 years ago
2.8