Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Yule M%&?!&k Bourbon Barrel Aged (2020) 16.3%, To Øl, Denmark
5 arviota
3.9
Yule M%&?!&k Bourbon Barrel Aged (2020)
16.3% Imperial / Double Milk Stout
Tynnyrikypsytetty

Arviot

Post author: Amppu
Amppu
2 years ago
Yule M%&?!&k Bourbon Barrel Aged (2020), Denmark
4.2

Post author: Harala
Harala
@ De Bierliefhebber
3 years ago
Yule M%&?!&k Bourbon Barrel Aged (2020), Denmark
4.9
Viitaten edellisen arvion loppu kateettiin, että odotus arvo on korkella niin eipä tarvinnut pettyä. Hienot joulumaustet on saatu sovitettua Bourbon tynnyrin makumaailmaan sopivasti. Suutuntuma on keskivertoa täyteläisempi. Kotimaisiin "jouluölusiin" verrattuna tämä on siirappimaista ja maussa on oikeata juhlan tunnelmaa.

Post author: Niko O
Niko O
@ Cosmic Comic Cafe
3 years ago
4.5
Olut on täysin mustaa, ohuella vaaleanruskealla vaahtokerroksella. Kokonaisuus on todella runsaan suklaata, mallasta, karamellia, vaniljaa, tammea, bourbonia, palanutta sokeria ja hieman kahvia, täyteläisellä ja todella pehmeällä ja makealla rungolla. Aika helvetin loistava makumaailma, johon voisi vain upota. Ehkä aavistuksen runsaampi runko voisi tehdä tälle hyvää, mutta muuten aika loistava.

Post author: orson
orson
@ Porvoon Paahtimo
3 years ago
Yule M%&?!&k Bourbon Barrel Aged (2020), Denmark
4.8
Nyt on k-u-n-n-o-l-l-i-s-t-a. Ai hitto tätä tuoksua. Tätä voisi tuoksutella koko illan. Bourbonia, makeutta, vaniljaa ja hilloa. Suutuntuma matalahiilihappoinen, runsas, täyteläinen, tamminen, savuinen ja makea. Maussa makeutta, savua, bourbonia, paahdetta, suklaata, vaniljaa, hunajaa, kuivattuja hedelmiä, marjaisuutta ja tammea. Jälkimaku makea, pehmeä, runsas, rusinainen ja lempeä. Sukat pyörii jaloissa. Aijai, tässä 16,3%? Ei voi olla tai voi ja on. Miten on saatu alkoholi näin upeasti piiloon ja tehtyä tästä näin silkkisen pehmeä ja ryhdikäs. Ns. hyvän mielen olut ja vaikka on ollut hellepäivä toimii tosi hyvin täällä hämärässä pubimaisessa huoneessa.

Post author: Joakim P
Joakim P
3 years ago
4.8