Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
goodfeathers 8.5%, Uiltje Brewing Co, Netherlands
6 notes
3.5
goodfeathers
8.5% Brut IPA

Avis

Post author: Weepapa
Weepapa
@ Venlo, Holland
1 year ago
goodfeathers, Netherlands
4.1
Een krachtige smaakvolle IPA. Ruikt lekker fruitig en fris, smaakt zelfs nog meer naar fruit en is passend licht bitter voor een ipa. Heerlijk bier, ūüĎć aanrader..

Post author: Lauri
Lauri
@ Uiltje Webshop
2 years ago
goodfeathers, Netherlands
4.2
Oranssisenkeltaista ja sameaa. Kevyt, nopeasti haihtuva, valkoinen ja isohkokuplainen vaahto. Tuoksu makean ja raikkaan trooppisen hedelmäinen sekä kirpeän sitrushedelmäinen. Maku maukkaan ja makean maltainen, makean ja kypsän trooppisen hedelmäinen (ananasta, mangoa, persikkaa, passionhedelmää) sekä kohtuullisen humalaisen katkera. Alkoholin lämmittävyys tuntuu mukavasti taustalla. Makujen parhaat aromit ovat valitettavasti jo kaikonneet, mutta ovat edelleen miellyttävät ja tasapainoiset, vaikkakin jo melko miedot. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja pehmeä. Kuivuuskin on kaikonnut jonnekin, muttei haittaa ainakaan allekirjoittanutta. Makeahko, maukkaan hedelmäinen sekä melko runsas ja tuhti olut, jonka olisin toivonut juovani hieman aiemmin. Tässäkin kunnossa kuitenkin erinomaisen maukas olut.

Post author: Phil0
Phil0
@ Uiltje Webshop
3 years ago
goodfeathers, Netherlands
3.8
Pours clear light yellow with hoppy neutral aroma. Tastes fruity citrusy and very nice with a hint of alcohol bitterness.

Post author: Lionel D
Lionel D
3 years ago
4.3

Post author: Allu1000
Allu1000
@ Uiltje Webshop
3 years ago
goodfeathers, Netherlands
3.6
Juhlallisesti pakattu pieneen pahvipakettiin. Tölkki on jälleen omaa silmää miellyttävä. Todella kirkas ja läpikuultava. Makua ja hedelmäisyyttä löytyy mukavasti heti alkupuraisusta. Loppuosa hyvin suuta kuivattava, kuten brut IPAlta odottaa saattaa. Edelleenkään en näiden bruttien hienoutta oikein pysty löytämään, vaikka hyvin tämäkin maistuu. Voisi toimia itelle paremmin vähemmän kuivana versiona.

Post author: FCBMarkku
FCBMarkku
@ Uiltje Webshop
3 years ago
goodfeathers, Netherlands
3.5
08.12.20 tölkitetty. Ja pakkaus on kyllä hieno! Kahta näistä pahiksista tullut maistettua, kahta ei. Raikas kirpeä hedelmäisyys on ensimmäisenä vastassa. Hieman kirpsakka muutenkin makumaailmaltaan. Aavistus vaniljaa tuntuu myös löytyvän. En Bruuttien ystävä, ainakaan näin pimeän aikaan ole, mutta kyllähän tämä kohtuu maukasta tavaraa on.