Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Reveal the Arcana (Citra) 8.0%, Electric Brewing Company, United States
3 notes
Reveal the Arcana (Citra)
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Electric Brewing Company
3 years ago
Reveal the Arcana (Citra), United States
4.2
Electricin edellinen Arcana jäi maistamatta, mutta myös tämä Citra-yksihumala on saanut hyviä arvioita osakseen. Ulkonäkö ja tuoksu on ainakin taattua Citraa. Sitruksia, niitä on paljon. Näin kuusiviikkoisena tämä on edelleen mehuisa, erittäin sitruksinen ja raikas maultaan. Melko suoraviivainen ja yksioikoinen olut toki, mutta Citra on edelleen upea humala, joten kyllähän tämä hyvältä maistui.

Post author: Winzard
Winzard
@ Electric Brewing Company
3 years ago
Reveal the Arcana (Citra), United States
4.4
Saunan päälle vähän Electriciä. Nautin tästä oluesta Mosaic-version jokin aika sitten, ja nyt olisi vuorossa Citralla humaloitu versio. Paperilla ainakin Citra sopii paremmin omaan suuhun, joten pieniä odotuksia on. Tölkitty 18/11/20, joten ikää tänään muutaman päivän päälle 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin pirteän keltaisena ja täysin samean utuisena. Pinnalle nousee sormen korkea vaalea vaahto hetkeksi. Tuoksussa on tietysti Citraa vaikka muille jakaa. Kuivahkoa ja yrttistä sitrusta yhdistettynä kevyeen appelsiiniin ja ananakseen. Oikein kiva. Maku on julmasti humaloidun humalakäpyinen ja aavistuksen kuiva. Raikasta ja hivenen makeampaa appelsiinia, ananasta ja kiwiä on mukana tasapainottamaan kokonaisuutta. Jälkimaku on kuivan yrttinen, rapean ruohoinen ja metsäinen. Suutuntuma on oikein hyvä, ja alkoholi on luonnollisesti piilossa. Ihan tämä ei kuitenkaan pääse samoille tähdille kuin tuo ensimmäinen Mosaic-versio. Siinä on aavistuksen enemmän syvyyttä ja monipuolisuutta. Tämäkin on toki erittäin laadukas, ja esim hop burnista ei ole tietoakaan, vaikka tälle on tehtykkin HDHC-käsittely. Erittäin leppoista ja maistuvaa juomaa.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Electric Brewing Company
3 years ago
Reveal the Arcana (Citra), United States
4.2
Tölkitetty 18.11.2020 ollen nyt päälle 4,5 viikkoista. Runsas hapan sitruunaisuus ja havuisan ruohoisa yrttisyys hallitsee kokonaisuutta pehmeän maltaan löytyessä kevyesti taustalta. Citraa on paljon. Katkeroa on myös runsaammin ja toimii hyvin tässä. Kuivakka kokonaisuus. Makeampi hedelmäisyys jää kyllä sitten DDH alle liikaakin. Ananaksen ja mangon sävyjä kaukaisesti. Laadukas ddh citra dipa, mut kokonaisuus ontuu jonkin verran.