Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Drumard 5.4%, Brehon Brewhouse, Ireland
7 notes
3.2
Drumard
5.4% Stout

Avis

Post author: Pertti E
Pertti E
2 years ago
2.5
Maku asia. Ei minun makuuni

Post author: BigSniffy
BigSniffy
@ Honest Brew
3 years ago
Drumard, Ireland
3.8
Dark. Dark and thick. It’s smooth and roasty with a full mouthfeel. It’s got the unmistakable toasted flavour of a stout with a little peaty sweetness I assume from the whiskey barrel aging. It’s nice, I always liked a good stout and it’s about time I had a few more.

Post author: Marko N
Marko N
@ Honest Brew
3 years ago
Drumard, Ireland
3.4
Tumma, hapokas. Kevyt vaahto joka häviää suhkoht nopeasti. Paahteinen aika ohut maku. Maussa kahvia, hitusen se whiskykin sieltä pilkahtaa. Ihan mainio Irkku stout👌

Post author: Sami V
Sami V
@ Honest Brew
3 years ago
3.5
Kivasti sopii viskitynnyrissä pyöräytys stoutille. Mukava twisti tulee makuun. Aavistuksen paahteinen, kahvia ja tummaa kaakaota myös maussa. Toimii. Joulukalenterista.

Post author: Mäyrä
Mäyrä
3 years ago
3.1

Post author: Devenec
Devenec
@ Honest Brew
3 years ago
Drumard, Ireland
3.0
HonestBrew-joulukalenterin 21. luukku: Olut on lasissa mustan ruskeaa. Vaaleanruskea vaahto hävisi lähes kokonaan. Tuoksu on kuiva, paahteinen, maltainen, viskinen, suolainen, hieman kaakaoinen ja kevyen humalainen. Maku on kuiva, viskinen, paahteinen, maltainen, suolainen ja humalainen. Oluen kuivuus ja viskistä aiheutuva kirpakkuus ovat yhdessä pieni minus. Muuten kokemus on melko nautittava, vaikka alkoholipitoisuus on matala.

Post author: Ben A
Ben A
3 years ago
3.8