Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Saffron 12.0%, Dugges Bryggeri, Sweden
31 notes
3.8
Saffron
12.0% Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout
Part of a journey. A journey towards the perfect stout, towards utopia. Step by step, beer by beer, on and on. Forever! A grand canvas colored with Saffron. Inspired by every Swedes favorite holiday baked good, the Saint Lucia Bun! For all your fireplace pastry needs. Lussebulle!

Avis

Post author: Veri-Oiva
Veri-Oiva
5 months ago
4.0

Post author: Tuska
Tuska
@ Harry's Old English Pub
6 months ago
Saffron, Sweden
3.8
Lucia pulla Imp. Mausta tulee mieleen marsipaani ja rusina. Sahrami varmaan pääosassa mitä en ole koskaan maistanut

Post author: Ari U
Ari U
@ Irish Pub Old Tom
6 months ago
Saffron, Sweden
4.3
Nyt on erikoinen. Sahramia, appelsiinia. Miedon paahteinen, suklaata. Baarimestari kaivoi vielä appelsiinisuklaakonvehdin tähän kylkeen ja kyllä😍 Ei näitä erikoisuuksia montaa peräjälkeen ota, mutta tätä vois ottaa toisenkin. Jos tykkäät joulusuklaapaketeista niin ehdottomasti tää kokeiluun.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ 60's Palaver
7 months ago
Saffron, Sweden
3.6
ULKOASULTAAN olut on mustaa eikä siihen nousee vaahtoa. TUOKSU on makea. Leivonta mausteinen, suklainen, vaahterasiirappinen. MAKU on kuiva, mutta silti makea. Paahteista mallasta, toffeeta, vaahterasiirappia, leivontamausteisuutta. SUUTUNTUMA on täyteläinen, jopa öljyinen. Kuivan makia imppi stoutti. Periaatteessa joo, mutta ei oikein lähde jotain puuttuu.

Post author: Thamiz
Thamiz
@ William K Kurvi
10 months ago
Saffron, Sweden
3.9
Rusinapullan tuoksuista mustaa juomaa. Hitusen kitkerä kaveri. Jokseenkin makea vähäisesti alkon makuinen. Hieman sahramia jotenkin kylkeen. Hyvä jälkkäri

Post author: Jnila
Jnila
@ Oluthuone Wanha Kyttis
10 months ago
Saffron, Sweden
4.6
Perhana, näin siskoa pitkään aikaan. Vähä meni ohi. Makeahko. Paahteinen, pähkinäinen. Vähän lakritsainen. Oomph-efekti. Täyteläinen. Mausteisuus meinaa unohtua mainita Alan pohtimaan et oon juonu kyseiseltä panimolta ihan vääriä tuotteita

Post author: Tortooni
Tortooni
11 months ago
Saffron, Sweden
3.5
Suklainen ja toffeinen alkupuraisu. Miellyttävän paksu suutuntuma. Onkohan se sitten se sahrami vai mikä tähän tuo jonkin jännän mausteisen sivumaun, josta en ole ihan varma pidänkö siitä vai en? Ruokasuositus: sinkki.

Post author: Juho K
Juho K
@ Oluthuone Wanha Kyttis
11 months ago
Saffron, Sweden
2.4
Saframi tuoksuu ja maistuu, alkoholi puskee voimakkaasti läpi, makeus on enemmän kuin imelä ja kokonaisuus jotain pahempaa, kuin lääkkeiden maku. Pahin Imperial Stout, jonka olen maistanut, mutta ei läheskään pahin olut.

Post author: Wluffy
Wluffy
11 months ago
Saffron, Sweden
3.1
Todella hyvä sahraminen, leivoksinen ja pullamainen tuoksu. Maussa paahteisuutta kahvisuutta ja hivenen suklaisuutta. Sahrami antaa pienen vivahteen. Alkoholipitoisuus maistuu läpi vahvasti eikä tuoksun maku elämys tule esiin maussa.

Post author: Smurffi41
Smurffi41
11 months ago
4.6