Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Solo Series Galaxy 7.0%, Outer Range Brewing Co., United States
5 notes
3.3
Solo Series Galaxy
7.0% New England IPA / Hazy IPA

Avis

Post author: Antho
Antho
3 years ago
Solo Series Galaxy, United States

Post author: Tryffelisika
Tryffelisika
@ Beer Republic | Bangkok
3 years ago
2.9
Joku pelottavan outo sivumaku joka jää kitalaen päälle.. vähän kun Aura-oluiden tunkkaisuus..

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ Beerdome
3 years ago
Solo Series Galaxy, United States
3.9
Jatketaan samalla panimolla ja tällä kertaa single hopia lasiin, ikää n. 6-8 viikkoa 🍺 Tuoksu mangoinen, ananaksinen, sitruksinen sekä kuivakan humalainen. Todella raikasta ja himpun makeaa. Hedelmäisyyttä löytyy (mango, ananas, passion). Havuinen, todella greippinen sekä katkeroinen, jotka ehkä hiukan jyrää alleen tuota makeampaa hedelmäisyyttä. Todella raikasta ja helppoa 🍻

Post author: muikku3
muikku3
@ Beerdome
3 years ago
Solo Series Galaxy, United States
3.8
Toinen Outer Range heti perään nyt jaettuna ja Galaxy single hoppina 😎🍻. Varmaankin samaan ikä haarukkaan menee 6 - 8 viikkoiseen. Tuoksu aavistuksen rapsakampi humaloinnin osalta kuin aikaisempi Outer Range.Galaxylle perinteisiä aineksia tuoksussa selvästi esillä,mikä passaa hyvin itselle kuin Galaxyn ystävä olen 😋. Ohoh... nyt on kyllä aivan erillainen Outer Range kuin äsken 🤷‍♂️.Eikä niinkään positiivisessa mielessä🤔.Hedelmäisyys jää nyt selvästi vähän varjon puolelle.Mangoa,ananasta ja haaleampaa greipin mehuisuutta on esillä. Olut on pirun kaunis ja tuoksukin oli miellyttävä,mutta vähän jättää nyt Galaxy piippuun pikkuisen maun puolella yksinään🤷‍♂️.

Post author: Eetu
Eetu
@ Beerdome
3 years ago
Solo Series Galaxy, United States
3.9
Lisää Outer Rangea ja Neipaa 🤤 Näyttää ainakin niin Neipalta kuin voi. Todella sameaa ja hyvän näköistä. Tuoksussa persikkaa, aprikoosia, ruohoisuutta, snadia havuisuutta ja sitruunan kuorista fibaa. Makupuolella tie vie metsäisen mökkitien tuntumaan. Ruohoisuutta ja havuisuutta jokseenkin. Ehkä hieman myös tunkkainen/dänkkinen. Toki sieltä myös greippiä löytyy ja jokseenkin hedelmäistä meininkiä. Snadisti kevyttä, mutta miellyttävää siemailtavaa.