Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Masters of Form 9.5%, Electric Brewing Company, United States
4 arviota
Masters of Form
9.5% Triple IPA
DDH TIPA with Riwaka and Citra.

Arviot

Post author: Grey
Grey
@ Electric Brewing Company
3 years ago
Masters of Form, United States
4.4
BEER: Masters Of Form BREWERY: Electric Brewing Co. BEER STYLE: TIPA COUNTRY: USA ALCOHOL (ABV): 9.5% COLOUR (EBC): Orange Yellow (16.0) BITTERS (EBU/IBU): - SCENT: Somewhat tropical. Hints of earthiness and some danky notes. Juicy nevertheless. FOAM: Two finger high and tight one. Leaves with thick and creamy lacing. GREY’S VIEW Citra & Riwaka DDH TIPA. Ok, first go... and... It’s so light. So, so light. I get some pineapple purée, homemade orange jelly and midsummer wild flowers to go with dryed herbs. The level of hop oils is convincing. Mouthfeel is somewhat buttery, hop oily, but fast going. Carbonation is nowhere to be found, but the dry hopping helps out. Aftertaste has lots of hop oils, ripe citruses and orange juice. OTHER NOTES: Solid brew from Electric! I’m so glad they’re getting rid of that ridiculous sweetness... perhaps. Hopefully. Yeah. CANNED 18/11/2020 TASTED 22/1/2021

Post author: Winzard
Winzard
@ Electric Brewing Company
3 years ago
Masters of Form, United States
4.3
Koko päivän kun on syönyt, niin nyt voi hyvällä syyllä nauttia muutaman oluen. Electricin perinteinen Triple IPA saa luvan olla ensimmäisenä vuorossa. Muodikkaasti humaloitu Citralla ja Riwakalla sekä tölkitetty 18/11/20. Ikää siis tänään pari päivää päälle 5 viikkoa. Olut kaatuu lasiin oranssinkeltaisena, ja melko samean utuisena. Pinnalle nousee useamman sormen korkea vaalea ja kuohkea vaahto. Tuoksussa Riwaka on hyvin läsnä, ja tuo mukaan sellaista kuivahkoa vihreää metsäisyyttä ja maanläheisyyttä. Hivenen vaaleaa yrttisyyttä ja ruohoisuutta. Citra pitää huolen siitä, että mukana on aimo annos sitruksia kaikissa muodoissa. Ihan hyvä kokonaisuus. Maku on runsas ja pyöreän pehmeä. Makeutta löytyy mukavasti ja sitä komppaa raikas appelsiini sekä mango. Jälkimaku on aavistuksen kuivahkon yrttinen ja metsäinen. Suutuntuma on hyvä, ja alkoholi on piilotettu oikein loistavasti. Tämä ei ole ehkä sitä ihan perinteisintä Electriciä, ja ei välttämättä kaikille maistu. Tämä on kuitenkin mukavaa vaihtelua todella kuivien DDH-oluiden maailmaan. Laadukas ja hyvin tehty, mutta ei yllä ihan sinne parhaimpien joukkoon.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
3 years ago
Masters of Form, United States
4.3
Synttäriolut. Alkuun todella tymäkkä kuivahumala. Pehmenee ja tasoittuu siitä kuitenkin nopeaan. Sitruksinen, maukas tipa. Kevyehkö prosentteihin nähden. Todella hyvä.

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Electric Brewing Company
3 years ago
Masters of Form, United States
4.1
Tölkitetty 18.11.2020 ollen nyt lähes 4,5 viikkoista. Paksuhko ja pehmeä suutuntuma. Reipas sitruunaisuus, joka on kuitenkin hyvin lempeää ja antaa hyvin sijaa myös makealle hedelmälle, jossa mm. ananasta, aprikoosia ja ylikypsempää appelsiinia. Havuisan yrttisä humalointi. Electricin tuotantoa jonkin verran tuntien, tämä teos on kenties heikoin tähän mennessä lasiin päätyneistä. On ihan mukavaa juotavaa eikä alkoholi maistu, mutta aromipuoli jättää paljon parantamisen varaa. Jollain tapaa lattea. ~4,15.