Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Grain Master 13.0%, Brewery De Meester, Belgium
10 ratings
3.7
Grain Master
13.0% Barley Wine

Reviews

Post author: Totonio
Totonio
@ Self 2015
6 months ago
Grain Master, Belgium
4.3
Une tuerie. C'est complexe, sucré sans être écoeurant, parfumé à souhait... et les watts passent tous seuls...

Post author: Arnald D
Arnald D
9 months ago
Grain Master, Belgium
4.0

Post author: Bjorn D
Bjorn D
@ Chez Bijorn
9 months ago
Grain Master, Belgium
2.7
J´ai la version veillie 3 mois dans des barriques de gin. On sent bien la barrique au gin.

Post author: Pol H
Pol H
@ @home
10 months ago
Grain Master, Belgium
4.5

Post author: Thunderpedal
Thunderpedal
1 year ago
Grain Master, Belgium
4.3
Reilut pari vuotta kertynyt ikää, mielenkiinnolla lasiin. Tuoksussa imelyyttä, kuivahedelmää, viskiä, maltaisuutta ja hiven belgihiivaa. Kerrassaan miellyttävä. Maku jatkaa samalla linjalla. Imelä, maltainen, kuivahedelmäinen, belgihiivainen ja lämmittävän viskinen. Tammipuu tynnyristä tuo kuivuutta, belgihiiva tulee vähitellen esiin enemmän ja enemmän. Viski vahvistuu koko ajan loppua kohden. Alkoholi on läsnä lämmittäen, mutta ei häiritsevästi. Runko on paksu, suutuntuma on liukas ja jopa sakea, menemättä kuitenkaan tunkkaisen puolelle. Hyvä barley wine vahvahkolla belgiviballa. Tämä oli todella maukas olut, tavallaan yllätti, vaikka hyvää odotinkin. UT:n 3,88 on mielestäni kovasti alakanttiin.

Post author: Tortooni
Tortooni
2 years ago
3.2
Kuten etiketissä mainostetaan "tynnyrikypsytettyä Gouden Carolusta". Siltähän tämä pääasiassa maistui, hieman stydimmällä potkulla. Siirappisen makeaa belgiä. Kypsän hedelmäinen ja pieni viskitwisti. Odotin hieman enemmän bourbonia, mitä rahvaanomaiset makunystyräni erottivat. Hyvä, muttei erinomainen.

Post author: Xavier M
Xavier M
2 years ago
4.0

Post author: Frakke44
Frakke44
3 years ago
Grain Master, Belgium
4.7

Post author: Kevin campion
Kevin campion
@ Absolument Bière
3 years ago
Grain Master, Belgium
4.0
Wouaaah! On sent bien le whisky sans etre fort. Belles rondeurs. Du gout, du gout, du goût 🤟🏼

Post author: Juovo
Juovo
@ De Bierliefhebber
3 years ago
Grain Master, Belgium
4.4
Ihka uusi panimo taasen osuu omalle kohdalle ja oikein Belgialaisittain. Tynnyrikypsytelty Barley Wine lienee kevyt ja helppo lähestyminen heti kärkeen. Lasiin kaatuu tumman ruskean värinen olut, joka liukuvärjäytyy valon edessä hienosti syvän mahonkiseen, sameaan kokonaisvaltaiseen olemukseensa. Vaahto on heti lähtöjään niukka, mutta säilyy kauniin eleettömänä pitsihuntuna pitkään oluen päällä ja tartuttaa itsestään tasaisesti muistoa käynnistään lasin kylkeen. Tuoksu lupaa heti hyvää; raikkaan käyneen hedelmäinen kattaus omenaa, päärynää, jauhoista banaania ja ylikypsää rypäleisyyttä kääntyen rusinaan. Tynnyriltä tulevaa tammisuutta ja märkää hiiltyneisyyttä sekoittuu hentoon bourbonisuuteen, karamellisyys ja paahteinen mallassokerinen makeus kehittyy voimakkaan vaniljan ja kukkaisen hedelmäsokeriseen vahvaan puoleen. Maltaisuus tuntuu sulaneen kevyeksi rukiisenlaiseksi ja voimakkaan ohraiseksi kokonaisuudeksi muun paletin pohjaksi antaen silti Belgian tulla läpi. Maku jatkaa vähintään yhtäläisellä kylläisyydellä, tarjonta on laaja. Ylilypsän hedelmäinen puoli jatkaa hyvällä omenallaan, kuivalla päärynällä, rusinalla, makealla taatetilla ja banaanilla. Tamminen tynnyripuu ja ehken vaahterainenkin viba sekoittuu kypsytyksen antimiin jalojuomaisuuden makeudesta. Paahteinen karamellisyys ja vaalea siirappi huokuvat antimillaan, belgihiivan mausteisuus korostuu nyt enemmän maltaisuutta tukevaksi. Vahva mallaspuoli on hieno, loppua kohden myös vaniljaisuus ja kukkaisuus antavat reilusti itsestään. Jälkimaku on vaniljainen, maltainen, tynnyrikypsytteinen, mausteinen, karamellinen ja ylikypsän hedelmäinen. Suutuntuma paksu, tahmea, täyteläinen ja keskihapokas. Todella hyvä esitys; kaikkea olueen mahtuvaa saa irti kauhalla annettuna, vaikka lusikkaa odottaa. Erittäin monipuolinen, pitkäkestoinen ja lajinsa vahva edustaja. Jäipä hyvä fiilis De Meesteristä, onneksi tuli tilattua toinenkin kokeiluun.