Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Stanium Craft Beer Experience No. 1 10.3%, Microbrouwerij Stanium, Belgium
6 ratings
3.3
Stanium Craft Beer Experience No. 1
10.3% Barley Wine

Reviews

Post author: Allu1000
Allu1000
@ De BierTonne
3 years ago
Stanium Craft Beer Experience No. 1, Belgium
2.4
Sen verran rajusti kuohusi, että 10 minuuttia meni ennen kuin sai asettumaan lasiin. Hirmu makea ja aika kovilla hiilihapoilla varustettu. Hyvin mausteinen, mutta menee sekametelisopan puolelle. Ei oikein osu.

Post author: Pertti R
Pertti R
@ De BierTonne
3 years ago
Stanium Craft Beer Experience No. 1, Belgium
3.8
Vahvasti hiilihappoa. Moni mausteinen maku josta päällimmäisenä neilikka, kanelia ja makeaa luumua. Aika makea kokonaisuus

Post author: Antza
Antza
@ De BierTonne
3 years ago
3.8
Sihahtaa avattaessa pelottavasti. Ei sentään kiipeä pullosta oma-aloitteisesti mutta kuohuu hurjasti. Olut on väriltään mahonginruskeaa ja aavistuksen utuista. Tuoksu on oluelle outo mutta jostain muualta tuttu - lopulta keksin, maustekakun taikinaa.. Maku hedelmäinen, kirsikkainen, siirappisen maltainen, rusinainen mausteinen. Kaneli, kardemumma nyt ainakin. Hiilihappoja pelottavan paljon. Suutuntuma odotettua rauhallisempi mutta silti kepeä. Maku on kuitenkin kohdallaan, kevyesti makea ja miellyttävä. De Biertonne Summum -joulukalenteri 13.12.2020

Post author: Pauli H
Pauli H
@ De BierTonne
3 years ago
3.3
Aika mausteinen. Yllättävän kuohahtava. Ihan toimiva ja vähän erikoisempi kuohuva barley wine. De Biertonne Summum #13.

Post author: FCBMarkku
FCBMarkku
@ De BierTonne
3 years ago
Stanium Craft Beer Experience No. 1, Belgium
3.3
Sihahti ja vaahtosi oikein kunnolla. Ensimmäiseen maistoon kun lopulta pääsi, niin jouluiset mausteet hyppää vahvasti nystyröihin. On kanelia ja paljon muutakin. Melko makea ja ehkä turhan mausteinen omaan makuun. Mutta mikä ettei joulupöydässä menisi.

Post author: Niko O
Niko O
@ De BierTonne
3 years ago
3.7
Joulukalenterin 13 luukku. Olut on hieman samean mahonginruskeaa, todella runsaalla reippaasti yli neljän sormen paksuisella luonnonvalkealla vaahdolla. Täyteläisen rungon saattelemana tulee runsaasti ruista, mallasta, saaristolaisleipää, joululimppua, mausteita ja hieman alkoholia. Jumalauta tämä vaahtosi todella paljon, vaikka kaadoin oluen todella varovasti. Liian kylmänä alkoholi oli myös todella hyökkäävä, mutta lämmettyään se siirtyi yllättävänkin paljon taka-alalla, kuitenkaan häviämättä kokonaan.