Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Deep Pool Sea 4.7%, Mikkeller Brewing San Diego, United States
8 notes
3.2
Deep Pool Sea
4.7% Grodziskie / Gose / Lichtenhainer

Avis

Post author: Patavaltti
Patavaltti
3 years ago
2.6

Post author: peejiidee
peejiidee
3 years ago
Deep Pool Sea, United States
3.5

Post author: Lasis
Lasis
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Deep Pool Sea, United States
3.7
Kalenterista Utuinen, kuparin väri. Sihisevät, valkeat vaahdot. Tuoksu passionia ja vadelmaa. Maku passionia, kirpsakka vadelma ja pikku merisuolat. Hyvä olut.

Post author: HP
HP
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
3.5
Mikkeller olutkalenterin luukku #8. Passionhedelmä-vadelma-merisuola gose. Ei kauheena tietämystä goseista, mutta hyvältä maistui. Vadelma ja suola pehmittävät hieman passionhedelmää. On muuten hiilihappoja.

Post author: Mr. Anderson
Mr. Anderson
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Deep Pool Sea, United States
3.2
💪 Tänään maastavetoa. Ei nouse enää 3x oma paino. On kertynyt elopainoa. Pitäisiköhän aloittaa liikunta. Tein kuitenkin myös jalkaprässin. Tuli parempi mieli. Kouluavustaja Pekka nosti 160 penkistä. Pekka on ihailun kohde. Minä en. Mitäpä pienistä. Kysyin pomolta, saisinko jäädä ylitöihin. En saanut. Onneksi on kotona olutta. 🍺 Kävin mäkkärin autokaistalta iltapalaa. Ei maistunut hääville. Onneksi on rahkaa jääkaapissa. 🎁 8 luukusta paljastui pääsiäisen vihreä gose. Lupailee passionhedelmää. Sitä tarjoillaan mukitolkulla. Hurjan hiilihappoinen. Vaahto häviää kui kakarat Hoploppiin. Nopeasti. Maussa myös ananas ja mandariini särähtelee. Kirpeä viipyilevä jälkimaku. Maitorahka tasoittaa mukavasti. Erinomaisen raikas ja pirteä. Ruoka suositus Ehrman. Musiikkisuosituksena Eppu Normaali tai Popeda. Miksei molemmat. Korjaanpa muutaman kokeen ja käyn levolle. Tuliskohan se huomenna stouttia.

Post author: Valamankallio
Valamankallio
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Deep Pool Sea, United States
3.0

Post author: Jesse M
Jesse M
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Deep Pool Sea, United States
3.6
MKLR Xmas #8. Fruited Style Gose. Vaahtoa kuplivassa muodossa. Nousi kyllä parin sormen korkeuteen jopa. Tuoksusta löydän vadelmaa ja passion hedelmää, mitä tästä pitäisikin löytyä. Ja jännästi hyvin tutun kotimaisen coolheadin tuotokset tulevat mieleen. Myös semmoista jännää jäätelömaista makeutta. Mausta löydän erittäin pirtsakkaa happoisuutta marjaishedelmäisellä kirpsakkuudella ja semisuolaisuudella. Vadelma ja passion on hyvin esillä yhdessä vehnäisen kirpsakkuuden kanssa. Myös maussa saan itelle jännää jäätelömäisyyttä. Jälkimaussa passionia, keveää suolaisuutta, keveää vadelmaa ja makeutta. Kestoa keskiverrosti. Suutuntuma on freessi, raikas, kirpsakan hapokas ja tosi kivan juotava. Shortsit ja T-paita. No eipä mitiä. Hyvin saatu sour meininkiä gosemaisuuteen ja gosemaisuuteen sour meininkiä. Kelpaa myös näin jouluna. 3,6/5.