Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Piispannokan Bläcki 6.7%, Piispannokan Panimo, Finland
8 notes
3.5
Piispannokan Bläcki
6.7% Black IPA / Cascadian Dark Ale

Avis

Post author: Cami H
Cami H
2 years ago
Piispannokan Bläcki, Finland
3.0
Piispannokan Panimon kolmas tuttavuus, jonka paloautonpunainen etiketti sopi Pool-Milan matsiin. Tässä tummassa ruis-IPAssa on paljon makua ja vähän potkuakin (7,4%) - ei mikään perussaunaolut. Hyvä ja mielenkiintoinen, mutta ei mielestäni yltänyt PNP:n Bruutin pisteille.

Post author: Jeppe Stoltten-Stoltten
Jeppe Stoltten-Stoltten
2 years ago
Piispannokan Bläcki, Finland
3.6
Pitäis olla IPAa mut kauheesti kääntyy kyl stoutin suuntaan. Monimutkainen Jepen makuun. Voi olla että MESEN ja JÄMÄN jälkihöyryissä ei pääsee oikeuksiinsa. Tämä satsi on 7,4% ja pullotettu viikko ennen juhannusta jumalan vuonna 21. Vain harvoille ja valituille. Saa nähdä jääkö tämä Jepelle universaaliksi kokemukseksi. Kenties näemme uudestaan kenties emme. Halauasin antaa vielä toisen mahdollisuuden.

Post author: Simohovari
Simohovari
2 years ago
Piispannokan Bläcki, Finland
4.0
Kiva rukiinen jälkimaku joka muistuttaa Porteria, mutta muuten ipamainen. Todella hyvän makuinen ja helposti juotava. Kolisee hattuunkin.

Post author: Niklas K
Niklas K
3 years ago
3.0

Post author: Rosvo
Rosvo
@ Piispannokan Panimo, PNP Brewery
3 years ago
Piispannokan Bläcki, Finland
4.5
Huipputuoksu... Ja ensipuraisu! Tää on aivan vitun kowa! Ihan huippu tasapainoinen. Tuhti vaahto kaadossa tasoittuu todella tiiviiksi ja kuohkeaksi vaahdoksi. Pehmeä, kermainen koostumus. Erittäin maltainen ja jopa rukiinen maku, mukavasti kevyesti paahtuneen leivän sivumakuja, hedelmäistä pirteyttä ja karamellisuutta tulee hyvin jälkipotkuna esille. Tää on aivan loistava. 4.5/5