Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Glögglich 13.4%, To Øl, Denmark
48 ratings
3.0
Glögglich
13.4% Imperial Red Ale / Imperial Amber Ale

Reviews

Post author: Zwunda
Zwunda
@ Panimoravintola Beer Hunter's
23 days ago
2.1
Aika tunkkainen maku. Prosentit maistuu melkoisesti läpi

Post author: Mikko H
Mikko H
@ To Øl
5 months ago
Glögglich, Denmark
4.1
Pikkuhiljaa koittaa pysähtyä Joulun viettoon, laitetaan kärkeen heti lasiin monta vuotta jemmattu jostain To Öl boxista tullut vahva Red ale. Oli tummempi kuin odotuksissa (glögi),katsotaan minkälainen on muuten. 🤔 Tuoksu on erittäin lämpimän tynnyrinen,viini sekä rommi löytyy. Runsaan makeaa tummaa maltaisuutta myös. Maku on alusta herkullinen kevyesti viinimäisen makea ja samalla myös reilusti maltainen. Tynnyrit tulee mukaan tuomaan lämpöä (ja reilut voltit myös). Jälkimakua kohti käväisee kevyesti glögisiä mausteita ja kuivattavaa puuta. Miellyttävä ja viipyilevä tunne jää. Suht helppoa nautittavaa näin vahvaksi, tynnyrit toimii kyllä. En tiedä oisko sit tuoreena enemmän esim mausteet tai hedelmäisyys esillä. Hieno olut 👌🎅

Post author: Joona A
Joona A
@ To Øl
1 year ago
Glögglich, Denmark
4.1
Parin vuoden jälkeen uudelleenmaistoon, 2020 versio eli pyöreyttä luulisi löytyvän. Punaruskea ja tumma, luumuinen väri. Tuoksussa rommia ja portviiniä, hapankirsikkaa ja ehkä jotain luumuntapaista. Maku on kirsikkainen, makea ja portviininen. Tynnyrit ovat tällä kertaa paljon lempeämpiä, eikä maku ole niin hyökkäävä. Pieni alkoholin polte jälkimaussa. Edelleen iskee omaan makumaailmaan erinomaisesti, vaikka rommi ei ole omia lempitynnyreitä. Ja onhan tämä melko omalaatuinen, muita samantyylisiä ei tule mieleen.

Post author: Røl
Røl
1 year ago
Glögglich, Denmark
3.0
Un bon gros goût de rhum avec un houblon épicé en premier lieu. Ça me fait plutôt penser à du rhum agricole donc une belle grosse tuerie cette binch !

Post author: Theukka
Theukka
@ To Øl Webshop
1 year ago
Glögglich, Denmark
3.3
Rusinainen, punaviinimäinen tuoksultaan. Seuraavat myös maussa. Portviiniä ja rommikin pilkistää. Juuri ja juuri siinä rajoilla että olisi ollut liian makeaa. Jaettu pullo lankomiehen kanssa. Taisi tulla jostain 2021 vuoden loppupuolen klubiboksista.

Post author: Kragholm
Kragholm
1 year ago
4.1

Post author: Sfääri
Sfääri
1 year ago
3.0

Post author: Thegirlandcraftbeer
Thegirlandcraftbeer
1 year ago
1.0

Post author: Jonas M
Jonas M
@ ØK-Brew
2 years ago
Glögglich, Denmark
2.5

Post author: Yann D
Yann D
2 years ago
3.5