Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Pannepot Reserva 2018 10.0%, De Struise Brouwers, Belgium
5 ratings
3.8
Pannepot Reserva 2018
10.0% Belgian Strong Ale

Reviews

Post author: VilleVVV
VilleVVV
3 years ago
Pannepot Reserva 2018, Belgium
4.4
Mustaa tervaa. Alkusiemaus paksun hapan. Hieman terävä avaus, paahteinen ohra, lakritsaa ja ylikypsää luumua, mämmitausta ja siirappia. Kroussi kokonaismaku. Kitalakeen ja kielenpäälle kiteytyy tiukka makupaketti, hedelmäisyyttä ja havuja, kireyttä ja paahdetta yhtäaikaisesti. Pitkä jälkimaku... monipuolinen ja hidas olut, jota maistelee mieluusti. Paljon on pakattu tähän, hieno olut on, mutta viimeinen ihastuminen ja tyylikkyys puuttuu.

Post author: Ville M
Ville M
3 years ago
4.3

Post author: Jivaro
Jivaro
3 years ago
Pannepot Reserva 2018, Belgium
4.5
Exemplaire mis en bouteille en juillet 2020. À l'oeil, une belle robe brune rappelant un bon Espresso italien. Pas de mousse, mais un voile brumeux couleur crème en surface. Au nez, un léger parfum de chocolat noir. En bouche, à la première gorgée, des saveurs pleines de café et de pain d'épices. Amateurs d'effervescence prononcée, passez votre chemin ! En second les arômes de céréales grillées et le bourbon qui a imprégné le fût dans lequel cette Pannepot a vieilli. Pour finir un arrière-goût revenant sur le café en y ajoutant l'orge torréfié. Un savant équilibre entre la dark strong ale et la barley wine, à laisser vieillir dans un coin de sa cave et à (re)déguster lentement !

Post author: L.
L.
3 years ago
4.8

Post author: SimonDönder
SimonDönder
@ De Bierliefhebber
3 years ago
Pannepot Reserva 2018, Belgium
4.4
Seuraavaksi lasiin taas fishermans alea, josta 2017 maistettu, joten katsotaan miten tämä bourbon- kypsytetty lähtee 🍺 Tuoksussa tummaa mallasta, leipäisyyttä, luumuisuutta ja muita tummia hedelmiä sekä aavistus bourbontynnyriä. Maku on todella pehmeä ja pyöreä. Tummaa mallasta, leipäisyyttä, mausteisuutta, kypsää ja tummaa hedelmää sekä bourbontynnyriä. Tässä tuo bourbon ei ole kovin vahva, mutta ei mielestäni tähän sopisikaan vahvempana. Mukavasti tukee lopussa koko makupalettia. Alkoholi ei maistu ollenkaan, mutta lämmittää lopussa. Todella maukas ja pehmeä olut, joka katoaisi kitusiin nopeamminkin, mutta tulee silti nautiskeltua hitaasti 🍻 (Kirjoitin arvion jo kerran, kunnes se katosi suljettuani vahingossa sovelluksen, joten jotain saattoi unohtua, koska ei montaa suullista ollut enää jäljellä 😂)