Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Cryo Out Loud 10.3%, To Øl, Denmark
332 notes
4.0
Cryo Out Loud
10.3% New England Triple IPA
This hazy triple IPA is loaded chock full of cryo hops, showcasing the best cryo has to offer. Everything from Citra and Cascade Cryo in the brewhouse to Mosaic and Simcoe cryo in the cellar. It's no wonder it's a fan favourite!
IBU : 48
Houblon : Citra, Mosaic

Avis

Post author: Karmahii
Karmahii
@ Alko Tampere Kaleva Prisma
24 hours ago
Cryo Out Loud, Denmark
3.8
Friday evening's treat and tasting, triple ipa from reliable danish brewery To Øl. Cloudy juicy yellow beer with durable foam that finally form lacy islands on surface. Scent is to tropical fruits, mainly mango, dried apricots and canned pineapple. Taste is sweet, very much similar to double ipas, but this is triple ipa. Flavors of dried tropical fruits, hoppy bitterness is replaced with booziness. I still do like this.

Post author: Juupetti
Juupetti
2 days ago
Cryo Out Loud, Denmark
4.4
Ihan perkeleen hyvä olut. Nämä tanskalaiset osaa kyllä oluen teon ja omaan makuun osuu aina. Muodin mukaan cryo hopsia, siitä syystä tai siitä huolimatta toimii hienosti. Vehnää ja kauraa tuntuisi kivoissa suhteissa olevan koska suu tuntuma on hieno. Alkoa en tunne läpi kuin ihan jälkihöökässä. Ananas ehkä nenillä. Laajemman keskustelun paikka ois kuluttajan näkökulmasta tämä kategorionti. Kyllä tämän päivän ipat ja tripat on kaikkea netipan, heavihop palealen ja kaiken ihmeen väliltä ja siihen hazy excuse päälle. Ostajalla tuntuu se vastuu olevan. Kaikkea saa tehdä ja myydä jos se hyvää on niinkun tässäkin tapauksessa onkin. Mutta perkele, kuka sano että ne aromit saa syödä bitterit. Hyvä olut ja murisen itekseni sitä että kun radlerit ja lonkerot myy kaupoissa niin pakon eessä panimomestarit.. en sano enää. Hieno olut.

Post author: Aapo S
Aapo S
2 days ago
3.9

Post author: Tepsutar
Tepsutar
6 days ago
3.8

Post author: Beercules
Beercules
6 days ago
3.7

Post author: Iso Kari
Iso Kari
@ Alko Näsi Porvoo
7 days ago
Cryo Out Loud, Denmark
4.2
#2000. Etiketissä vanhan liiton kajarit, samanlaisia OR merkkisiä huudatin teininä kasarilla 📠, kuvasta päätellen vedetty piuhat poikki leikkurilla, ymmärrän hyvin miksi näin on käynyt🔊 😀

Post author: Ilkka V
Ilkka V
12 days ago
4.0

Post author: Koslowski
Koslowski
@ Alko Raisio keskusta
14 days ago
3.6
Ai ai... Makean hedelmäinen, maukas ja vahva. Prosentteja on paljon, mutta ei tule pahasti läpi juodessa. Vähän piilossa, mutta potkaisee. Mielenkiintoinen.

Post author: Jyrki V
Jyrki V
21 days ago
3.2
Hyvä runkoinen triple

Post author: Petri P
Petri P
@ Rajamäki
21 days ago
4.3