Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
King Fallen Flag 8.6%, Narrow Gauge Brewing Company, United States
6 notes
3.8
King Fallen Flag
8.6% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Avis

Post author: Stuba26
Stuba26
3 years ago
4.6
Erittäin jees imperiaali tutuilla humalilla.

Post author: Otso K
Otso K
@ Kihøskh
3 years ago
King Fallen Flag, United States
4.3
DDH Citra & Mosaic. Menoksi. Erittäin mehukas ja sakea, oranssiin taittava väri. Tuoksu huokuu appelsiinia, mangoa, makeita hedelmiä, karamellisuutta ja öljyistä humalaisuutta. Oikein paksu ja herkullinen, kutsuva tuoksu. Jotenkin tuli heti Trilliumit mieleen. Maku on myös pureskeltavan hedelmäinen samoilla elementeillä. Humalat ovat hyvin esillä ja hedelmäisyys taittuu vähemmän makeaan, happamampaan suuntaan. Tässähän on ihan asennetta! Suutuntuma on ronskisti kuivahumaloitu, melko täyteläinen ja loppua kohden kuivattava. Siltikin pehmeästi liukuva. Jonkun verran hop burnia tuntuu perästä. Laadukas, samalla ronski ja nautittava olut. Ikä ei tunnu yhtään vaikka tammikuun alussa jo tölkitetty.

Post author: orson
orson
3 years ago
King Fallen Flag, United States
4.2
Oikein laadukas ja miellyttävä DIPA. Hieman mineraalisen trooppinen tuoksu. Suutuntuma ryhdikäs, pehmeä, makeahko ja keskihiilihappoinen. Maussa makeahkoa ja samalla tosi kuivaa trooppisuutta. Greippi mukavan lempeästi läsnä. Jälkimaku suuta kuivaava ja pehmeä.

Post author: JSJ
JSJ
3 years ago
King Fallen Flag, United States
4.2

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
King Fallen Flag, United States
4.3

Post author: Winzard
Winzard
4 years ago
King Fallen Flag, United States
4.4
Vaihteeksi jotain uutta jenkkiläistä lasiin. Narrow Gaugen Fallen Flagin boostattu versio King Fallen Flag on humaloitu Citralla ja Mosaicilla, joten sen suhteen kaiken pitäisi olla kunnossa. Untappdissa melkein 5k arviota keskiarvolla 4,42 antaa myös odottaa hyvää. Tölkitetty 12/10/20, joten ikää tänään reilu 3 viikkoa. Kaatuu lasiin pirteän ja iloisen keltaisena. Olut on täysin samean mehuisaa ja paksua. Pinnalle nousee pari sormea korkea vaalea nopea vaahto. Tuoksu on todella pehmeä. Raikasta mangoa, persikkaa, appelsiinia ja passionhedelmää. Hieman kevyttä kukkaniittyisyyttä ja ruohoisuutta. Maku on aivan erilainen, kuin mitä odotin. Hyvällä tavalla erilainen. Hivenen happamuutta alkuun, ja sen jälkeen maku avautuu makeampaan mangoon, persikkaan ja passionhedelmään. Jälkimaussa on vihertävää ruohoisuutta ja kevyttä kukkaisuutta. Suutuntuma on todella paksu ja mehuisa. Alkoholi on piilossa. Todella laadukkaan oloinen NEDIPA. Pehmeä ja kokoinen makupaletti. Ihan pientä miinusta kevyestä saippuaisuudesta jälkimaussa, mutta ei se liiemmin häiritse. Täytyypä testaja joskus panimon muita oluita.