Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
DDH Mosaic DIPA 8.0%, Ārpus Brewing Co., Latvia
7 ratings
3.5
DDH Mosaic DIPA
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Reviews

Post author: Kari I
Kari I
10 months ago
3.1

Post author: Binchologue
Binchologue
2 years ago
4.0
Oh c est bon ca ! Bravo les Lettons

Post author: jimi
jimi
@ Beer Republic Web Shop
3 years ago
3.8

Post author: Jmal
Jmal
3 years ago
DDH Mosaic DIPA, Latvia
3.7
Very nice hoppy beer. Quite spiced

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Beer Republic Web Shop
3 years ago
DDH Mosaic DIPA, Latvia
3.8
Pe 9/21. Löytyy suht runsaasti trooppisia hedelmiä mandariinin, persikan, ananaksen ja miedon herukkaisuuden kera. Suutuntuma aavistuksen verran kevyenlainen, ei kuitenkaan mikään kevyt mutta odotin DIPAlle tukevampaa. Aika hyvä DIPA muttei kärkikastia...

Post author: Niko O
Niko O
@ De BierTonne
3 years ago
3.9
Olut on täysin samean oranssia, reilun sormen paksuisella valkealla vaahdolla. Tuoksu on hyvin trooppisen hedelmäinen, appelsiininen, mangoinen, aprikoosinen, cantaloupemeloninen, karamellinen, hieman yrttinen ja aavistuksen ananaksinen. Runko on täyteläinen, vähähiilihappoinen ja makeahko. Maussa on tuoksun mukaan trooppisia hedelmiä, appelsiinia, sitrusta, mandariinia, mangoa, aprikoosia, karamellia, hieman ananasta, yrttejä ja aavistus cantaloupemelonia. Aika mukava mosaic DIPA, mutta tuntuu, kuin mausta puuttuisi se jokin. Taustalla pyörii myös joku outo yrttisyys, jota en nyt aivan heti muista maistaneeni missään muussa.

Post author: orson
orson
@ Beerdome
4 years ago
DDH Mosaic DIPA, Latvia
3.8
Makea, yrttinen ja raikas tuoksu. Suutuntuma hiilihappoinen, raikas, runsas, makeahko ja pehmeä. Maussa sitrusta, makeutta, havua, yrttejä, greippiä, hieman alkoholia ja ruohoa. Ei mitenkään täysiosuma makupaletiltaan. Kuitenkin oikein laadukas ja ryhdikäs dipa.