Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
DDH Citra DIPA 8.0%, Ārpus Brewing Co., Latvia
7 ratings
3.6
DDH Citra DIPA
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Reviews

Post author: Beer't
Beer't
@ Beergium Webshop
3 years ago
DDH Citra DIPA, Latvia
4.0
Citra 💚

Post author: Kuokkanen M
Kuokkanen M
@ Lauvas alus
3 years ago
DDH Citra DIPA, Latvia
4.3
A hazy, juicy treasure. If I had to do a blind test with different Ārpus IPAs and DIPAs, I probably couldn’t tell them apart. Yet I give them different ratings. Go figure.

Post author: jimi
jimi
@ Beer Republic Web Shop
3 years ago
4.0

Post author: D.A.L.
D.A.L.
3 years ago
3.5

Post author: Viltzu
Viltzu
@ Beer Republic Web Shop
3 years ago
DDH Citra DIPA, Latvia
4.0
Tölkitetty ilmeisesti 9/20. Täyteläisen sitrushedelmäinen ja runsaan humalapellettinen. Keskitäyteläinen suutuntuma. Alkoholi pysyy nätisti piilossa. Toisaalta ei mitään erikoista. Hyvin maistuva DIPA.

Post author: Niko O
Niko O
@ De BierTonne
4 years ago
4.1
Olut on sameahkon keltaista, noin parin sormen paksuisella valkealla vaahdolla. Tuoksu on hyvin trooppisen hedelmäinen, aprikoosinen, mangoinen, sitruksinen, appelsiininen, karamellinen ja hieman humalainen. Runko on keskitäyteläinen, pehmeän hiilihappoinen ja makea. Maussa on runsaasti trooppisia hedelmiä, aprikoosia, mangoa, sitrusta, appelsiinia, ananasta, cantaloupemelonia, karamellia, hieman passionhedelmää ja aavistus humalaa. Aika mukava single hop dipa. Tuoksun perusteella odotukset ei ensin olleet hirveän korkealla, mutta makua riittää kyllä mukavan paljon.

Post author: Timo K
Timo K
@ Drikbeer
4 years ago
DDH Citra DIPA, Latvia
4.1
Persikkaa, mangoa ja appelsiinia hurjana ruiskauksena. Yövuoron päälle maistui jotenkin todella mehukkaalta. 8 pinnainen helppo janojuoma.