Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
RBA Rorschach 10.0%, Salama Brewing Company, Finland
32 arviota
3.8
RBA Rorschach
10.0% Imperial Stout

Arviot

Post author: Mustaoinas
Mustaoinas
7 months ago
3.5

Post author: Jiimies
Jiimies
@ Salama Brewing
10 months ago
RBA Rorschach, Finland
3.7
Nyt ollaan harrastuksessa päästy siihen vaiheeseen, että jokaisella kerralla, kun kurkkii kellariin, niin löytyy näitä parahin ennen -päiväyksen ohittaneita. Piyäbee tehdä inventaario, järjestää tuotteet ja laittaa kalentetiin muistutukset... Ellei sitten ostettuja oluita saisi tänne Pintiin laitettua edellä mainitusta syystä. 🤔 One app to rule'em all! Anywho! Tummaa, mutta läpinäkyvää nektaria tulee tölkistä ilman mitään kökköjä, joten all good there! Tuoksussa tummaa ja ylikypsää hedelmää pienellä suklaalla. Pehmeä kärki, jossa edelleen karbonaatiota. Marjaisan rusinaista makeutta pienellä haookkuudella. Kuivatun luumun makua rungossa yumman suklaisuuden kera. Jällimaussa pientä marjaisuutta jälleen, mutta jotenkin ei ole pyöristynyt oletetulla tavalla tuo karbonaatio pois. Toki ollaan jo yliajalla, joten varmaannkuuluukin olla hieman odottamaton.

Post author: zepicin
zepicin
@ Salama Brewing
2 years ago
RBA Rorschach, Finland
4.2
Pehmeän salmiakkinen. Rommi kadonnut makumaailmasta kokonaan, mutta on se siellä.🙂 Vanilja kadonnut kokonaan. Tölkitetty 28.10.2020 Parasta ennen 28.10.2022 Kellarin kätköistä.

Post author: Mestari
Mestari
2 years ago
4.0

Post author: djmexi01
djmexi01
@ Kuja Beer Shop & Bar
3 years ago
RBA Rorschach, Finland
4.1

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Salama Brewing
3 years ago
RBA Rorschach, Finland
3.7
Eiliseltä. Ihan maukas rba imp. Suutuntuma saisi olla himpun paksumpi.

Post author: orson
orson
@ Salama Brewing
3 years ago
RBA Rorschach, Finland
4.1
Olisiko tätä nyt sellaiset reilut 6kk tullut kypsyteltyä. Tuoksussa rommitynnyriä, vaniljaa, kaakaota ja makeutta. Suutuntuma keskihiilihappoinen, keskitäyteläinen, pehmeä ja makeahko. Vitsi miten pehmeää tavaraa 😋 Maussa paahdetta, runsaasti rommitynnyriä, suklaata, vaniljaa, makeutta ja hieman karamellisyyttä. Jälkimaku lempeän tynnyrinen ja lopulta aika kuivahko. Paljon hyvää. Tykkään tosi paljon, mutta kyllä tässä saisi olla ryhdikkäämpi runko. Ei tässä silti tule yhtään alkoholi läpi, vaikka jääkin vähän kevyemmäksi. Tosi hyvä tuo rommitynnyri tässä. Oikein onnistunut kotimainen Barrel-Aged.

Post author: äMBäri
äMBäri
3 years ago
4.8

Post author: Tommi L
Tommi L
3 years ago
3.9

Post author: Miika N
Miika N
3 years ago
4.2
Suklainen ja vaniljainen, lopussa löytyi kookosta. Hyvä jälkiruoka olut. Pärjää sarjassaan.