Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Ruskaa Pakkasella Kalex 6.2%, Foki, Finland
4 ratings
Ruskaa Pakkasella Kalex
6.2% Black IPA / Cascadian Dark Ale

Reviews

Post author: JyriQ
JyriQ
4 years ago
2.8
Vekkuli juoma, peruselementit on tunnistettavissa. Hiilihappoja jäi hieman puuttumaan joten kokonaisuus oli hieman vetinen. Myös Ipan kirpsakkuus jäi aavistuksen miedoksi. Ei tämä ehkä kaikkia markettioluita päihitä mutta tästä voi olla hyvä aloittaa (ilta).

Post author: Ipanas
Ipanas
@ FOKI:n päihdeluola
4 years ago
Ruskaa Pakkasella Kalex, Finland
2.0
Lyhyt arvio meidän oluesta. Noh, valmistusvaiheessa crystalia "hieman" enemmän mitä suunniteltiin, citralla humaloitu ja kveikilla käynyt tumma apa. Ihan erilainen mitä oli suunniteltu, mutta lopputuloksena juotava tumma pale ale ilman suurempia virhemakuja.

Post author: Riski Reipas
Riski Reipas
4 years ago
1.9
Olutta?

Post author: M E S T A R I
M E S T A R I
@ FOKI:n päihdeluola
4 years ago
Ruskaa Pakkasella Kalex, Finland
2.2
Mitä tulee, kun inhimillisestä erheestä johtuen Apaa mäskätessä laittaa mäskiin kymmenkertaisen määrän crystal-mallasta, kun mitä oli tarkoitus? Ehkä black-ipa? ABA eli american black ale? Vaiko sittenkin KALEXIA? Mutta sitten itse arvioon pienen itseruoskinnan jälkeen. Lasissa siis musta, sormen paksuisen vaahdon muodostava ”apa”. Tuoksussa paukahtaa mukavasti citran aromit kuten oli tarkoitus, sitrusta, hedelmäisyyttä, paahteista maltaisuutta ja mansikkaa? Suutuntuma keskitäyteläinen, aika vähähappoinen toistaiseksi. Maistaessa sitten avautuukin pandoran lipas. Paahdetta, kypsähköä hedelmää, vivahde hedelmäisyyttä. Citrasta ei enää tietoakaan. Tulee mieleen sekamehusoppa. Lopussa humalointi kiristelee vähän suussa. Näöltään kuin stout, hajultaan kuin marketti-ipa ja maultaan kuin brown ale :D Todettakoon, että tämä citralla humaloitu, hyvin paahteinen olut on sitruksen ja paahtomaltaiden epäpyhä liitto. Kolmiodraaman huipentaa kveik-hiiva. Ei paska, mutta ei hyväkään. Tämä on kalex.