Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
hirtetty 8.5%, Panimo Narri, Finland
7 arviota
3.4
hirtetty
8.5% Doppelbock

Arviot

Post author: Petteri A
Petteri A
3 years ago
3.5

Post author: nietsrd
nietsrd
@ Panimo Narri
3 years ago
hirtetty, Finland
3.3

Post author: Anza
Anza
@ Panimo Narri
3 years ago
4.0
Maukas, marjainen ja hienosti maistuu kataja jälkimaussa. Alkoholi ei maistu juurikaan.

Post author: Tarmo Erkale
Tarmo Erkale
@ Juomapuohi Shop & Bar
3 years ago
hirtetty, Finland
3.4
Hanging low

Post author: Riku S
Riku S
4 years ago
hirtetty, Finland
3.6
Backlogit jatkuvat kun en tylsyyksissäni muuta keksi. Narrin tuotokset ovat osoittautuneet varsin erikoisiksi ja tämä jatkaa samaa linjaa. Tuoksu on yllättävän esterinen, banaanisuus tuo mieleen sahdin. Banaanin lisäksi tuoksussa sokeroituja marjoja. Todella pienivaahtoinen, ulkonäön puolesta ei tuplabockiksi arvaisi. Ei kyllä maunkaan perusteella, maltaisuus todella kevyttä, ei paahteisuutta. Katajanmarjat maistuvat selvästi, kandisokerin maku myös vahva, ei kuitenkaan ole liian makea. Alkoholi todella hyvin piilossa. Varsin erikoinen tuotos, mutta tykkäsin.

Post author: Jyrkiboy
Jyrkiboy
@ Panimo Narri
4 years ago
4.0
Makea, marjainen. Alkoholi peittyy hyvin aromien alle, luulisi miedommaksi. Ei olisi haitannut vaikka olisi enemmänkin katajaa ollut

Post author: Amppu
Amppu
4 years ago
hirtetty, Finland
3.5
Tuoksusta voi jo päätellä, että Narrin olut kyseessä. Kandisokerin tuoksahdus sen paljastaa. Olut ei vaahtoa juuri ollenkaan, sihisee hiukan. Happoja on kuitenkin aika kirpsakasti. Maistuu makealle, ihan miellyttävälle. Tästä tulee vähän sahti-viboja. Alkoholi on täysin piilossa. Katajanmarjaa en löydä - enkä osaa kyllä etsiäkään - mutta Narrin olueksi tämän tunnistaa. Omaan suuhun passaa tuo kandisokerisuus.