Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Acapella 8.0%, Polly's Brew Co., Wales
8 notes
3.7
Acapella
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Acapella, Wales
4.0
Walesin tuotantoa lasiin. Tölkitetty 29.9.😭 ULKOASULTAAN olut on kivaa oranssinkeltaista ja siihen nopea valkoinen vaahto. TUOKSU on makean hedelmäinen. Mangoa, ananasta, mandariinia. MAKU on edelleen hedelmäinen. Mangoa, passionhedelmää, melonia, mandariinia... SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen+ ja melko pehmeä. Kiva hedelmäinen moderni dipa. Alkaa olemaan aika rajoilla iän kanssa. Pelit ja musiikki vie huomion.

Post author: Villema
Villema
3 years ago
Acapella, Wales
4.0
Aijettä. Columbus, El Dorado, Mosaic, Simcoe. Ei tolla combolla ei sais tehtyy paskaa millään. Paitti ehkä Pyynikki ja Hailuodon Panimo. Vajaat pari kuukautta vanhaa. Erittäin paksun appelsiinituoremehun näköinen ölberi. Tuoksu on yllättäen mieto. Siitä löytyy vahvasti pihkaa ja hiukan dänkkiä aromia. Maku on todella mehuinen ja rutikuiva. Makeaa, makeaa appelsiinia ja hitunen kiwiä. Rutkasti pihkaa ja el doradon tuttua ruohoa (siis nurmikkoa). Kevyt juotava ja suutuntuma on silkkiä. Astetta prempi tuplaipa. Tämän panimon tuotteet menevät jatkoon.

Post author: Timo K
Timo K
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Acapella, Wales
4.0
Acapellaa iltaan, onneksi tällaisena kauniin samean keltaisena nesteenä nautittuna. Appelsiinin ja ananaksen kaikuja tuoksussa. Suutuntuma on mukavan paksun hedelmänektarinen. Maussa alkuun palsumpaa ja makeampaa tropiikkia. Mango, persikka, hunajameloni. Parit purskautukset ja melko voimakas greppisyys leviää taka-alalta eturiviin ja jää hetkeksi kuivattamaan kitalakeen. Kyllä nää Walesin pojat ja tytöt toimittaa varsin tasavarmaa herkkua.

Post author: muikku3
muikku3
@ Mikkeller Webshop
3 years ago
Acapella, Wales
4.1
Perjantai Öölin aika tällä kertaa lasiin kaatuu Pollys Acapella Dipaa 🍻. Kutittelu hommissa Columbus,El Dorado,Mosaic ja Simcoe.Tölkitetty 29.9.20 elikkäs reilu 6viikkosta taitaa olla. Tuoksussa appelsiiniä ja sitruksisuutta ensinenään,myöskin kepeää yrttisyyden fibaa voipi havaita. Maku lähtee kivasti appelsiinin ja mangon matkaan,kunnes lievästi happamampi sitruunaisuus kehottaa kääntymään tieltä vasempaan.Missä tie muuttuukin asteen havuisemman yrttiseksi ja greippimehuisamman katkeroisemmaksi rallin erikoiskokeen pikataipaleeksi 🍻. Suutuntuma on tässä parempaa hyvää Eurooppalaista puolta.Keskitäyteläinen, mutta myös sopivan kepeäkin. Pitkästä aikaa Pollys:in tuote/🍺 ja ainakin tämän perusteella mielellään testaa lisää. 😎🍻👊

Post author: Kim N
Kim N
3 years ago
3.9
Très belle amertume liée à un cocktail fruitée. Un bon mélange d'houblon.

Post author: Matteokop
Matteokop
@ Chez Allmark
4 years ago
Acapella, Wales
3.6

Post author: James O
James O
4 years ago
4.5

Post author: Neil
Neil
@ Beer Trotter
4 years ago
4.2