Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Inbetween Days 4.9%, Track Brewing Co., England
36 ratings
3.7
Inbetween Days
4.9% American Pale Ale

Reviews

Post author: Mjuzique
Mjuzique
11 months ago
3.3
Aikaa sitten kokeiltu

Post author: Ilmari T
Ilmari T
3 years ago
3.9

Post author: Skoto
Skoto
3 years ago
4.1

Post author: FCBMarkku
FCBMarkku
@ Pien Shop & Bar
3 years ago
Inbetween Days, England
3.8
Hyvinkin maukas ja täyteläinen mehu näin matalavolttiseksi. Mangoa, persikkaa ja raikkautta. Tuoreena varmasti vielä kovempi. Tölkitetty 22.09.20.

Post author: Mikko H
Mikko H
@ K-Citymarket Palokka Jyväskylä
3 years ago
Inbetween Days, England
3.7
Pizzan kylkeen testiin kevyttä Track brewing apaa. Lahjaolut (Pien kaapista). Tuoksussa sitrusta ja makeaa hedelmäisyyttä (ananasta ainakin). Maussa alkuun raikasta appelsiinia ja greippiä. Pehmeä viljaisuus ja runsaus varsinkin voltit huomioiden. Jälkimaussa makea hedelmäisyys (appelsiinia/mandariinia sekä persikan ja ananaksen makeutta) ja kevyt katkero. Oikein laadukas ja maukas olut. Kaksi maukasta kevyttä olutta (alle 5%) tältä panimolta maistettuna, pitää saada vahvempia ipoja jossain vaiheessa testiin.

Post author: Kartsa
Kartsa
@ Pien Shop & Bar
3 years ago
3.6

Post author: LeMontee
LeMontee
@ Pien Shop & Bar
3 years ago
3.3

Post author: Niklas V
Niklas V
3 years ago
4.2
Vaalean keltainen samea ja runsas vaahto. Tuoksu: greippi, sitruuna ja trooppinen hedelmä. Maku: huvin humaloitu, sitruuna, trooppinen hedelmä ja yrttiä.

Post author: Miikka N
Miikka N
@ Pien Shop & Bar
3 years ago
Inbetween Days, England
3.7
Pienestä kalenterista luukku nro 1. Trooppisen hedelmäinen samea neipa. Maistuu.

Post author: Pera Bissenmaistaja
Pera Bissenmaistaja
@ Pien Shop & Bar
3 years ago
Inbetween Days, England
4.1
Pien olutjoulukalenteri 2020, luukku 3: Viikonloppu on hyvä aloittaa kolmannesta luukusta löytyvällä englantilaisen Track Brewing Co. panimon Inbetween Days niminen olut, mallia Pale Ale. Kokoa tölkillä 0,44l ja voltteja 4,9%. Olut on ulkonäöltään upean vaalenakeltaista, melko sameaa ja vaahtoa noin sormen verran. Tuoksusta erottuu parhaiten trooppinen hedelmällisyys ja yrttisyys. Oluesta löytyvät humalat Mosaic ja Bru-1. Oluen maku ja suutuntuma ovat erittäin positiiviset. Mausta löytyy tuoksun mukaisesti trooppista hedelmää, sitrusta ja yrttejä. Katkeroa ei erotu oikeastaan yhtään edes jälkimaussa. Kevyt ja raikas olut, erittäin hyvä olut. Ulkomuoto: 8/10 Tuoksu: 8/10 Maku: 8,5/10 Suutuntuma: 8/10 Kokonaisuus: 8,5/10 Yht. 41/50 = 4,1