Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
#03 DIPA 8.0%, To Øl, Denmark
48 arviota
3.9
#03 DIPA
8.0% Imperial IPA / Double IPA

Arviot

Post author: Max
Max
3 years ago
#03 DIPA, Denmark
4.3
Sehr angenehm fruchtig und süffig. Aber den Alkohol spürt man-wenn auch nicht volle Kanne. Etwas Pinie im Hintergrund. Die Süße versteckt sich nicht, passt aber sehr gut zu dem Ganzen.

Post author: -mIDE-
-mIDE-
3 years ago
#03 DIPA, Denmark
3.0
Samea ja likaisen keltainen väri. Pari sormea vaahtoa. Sattumia lasin pohjalla. Raikas hedelmäinen tuoksu. Maku miedon hapan ananas. Hieman tunkkainen jälkimaku, greippiä mukana. Ihan ok.

Post author: Juski
Juski
@ To Øl
3 years ago
#03 DIPA, Denmark
4.5
Lomalla leffaa ja rupesipa tekemään olutta hieman mieli. No ei kai siinä auta kuin korkata :) Hyvin sameaa ja tummemman keltaista olutta. Maltillinen vaahto. Tuoksu makean hedelmäinen ja happaman hedelmäinen, mukava kombo. Suutuntuma suorastaan ihanan kuohkea, täyteläinen ja pehmeä. On suunmyötästä. Hyvin hedelmäinen maku. On kuivaa, hapanta ja makeaa hedelmäisyyttä vuoron perään ja vähän päällekkäinkin, ryyditettynä ryhdikkäällä humaloinnilla. Erittäin hyvä tasapaino ja tämä suutuntuma & juotavuus on kyllä aivan "top class" suoritus. Jälkimaku kuivan greippinen, katkeroisen appelsiininen ja myös pieni makean hedelmäinen töytäisy loppuun tulee. Tämän on erittäin hyvä. Nam. Tähän hetkeen just tämän arvosanan arvoinen ja makuinen olut. Kaikki jiirissä. Täytyy sanoa, että tämä To Øl:n "#  dipa" -sarja on kyllä erittäin mainio ja laadukas.  Ostakaa ihmeessä jos tulee vastaan edes siedättävissä "tuoreus rajoissa" vastaan. Ei pitäisi aiheuttaa hirveän suurta pettymystä.

Post author: Jivaro
Jivaro
@ Absolument Bières
3 years ago
#03 DIPA, Denmark
4.4
On continue avec cette DIPA de la brasserie To Øl. La #03 c'est une bière à la robe jaune opaque, presque façon jus de fruits, surmontée par une épaisse mousse blanche. Au nez, on est vraiment sur des arômes de fruits exotiques, d'agrumes et de houblon. En bouche, l'attaque est puissante, houblonnée et résineuse, et le corps est plutôt épais. La seconde bouche est plus sèche et amère, avec un côté fruits tropicaux. La finale est longue et douce et ravira les amateurs de hazy ou NEIPA. Une jolie découverte, plutôt originale et désaltérante, pas trop fruitée.

Post author: nietsrd
nietsrd
@ To Øl
3 years ago
#03 DIPA, Denmark
4.4

Post author: Juomankantaja
Juomankantaja
3 years ago
3.5

Post author: Mr. Anderson
Mr. Anderson
3 years ago
#03 DIPA, Denmark
3.1
Illan vimoseen arvosteluun puretaan ajatukset ja muu turha lätinä. 💪Tällä viikolla 4 reeniä. Vimosin tältä iltapäivältä oppilaiden kanssa kahvakuula reeni, jossa iha mahottoman paljon syväkyykkyjä, pystypunneruksia, hauiskääntöjä ja soutuja. Oli myös myös sopivasti corea ja venyä. Fiiliksen mukaan mennään, Tokion olympialaisiin ei enää ehdi, joten otetaan ihan rauhassa. Viime viikolla hiihdin rapiat vajaa 60km, tällä viikolla 0,00km. Karvapohjasukset toiminu hyvin -20 asti, sen jälkeen alkaa suksi ja hiihtäjä piiputtaa pahemman kerran. Loivaan alamäkeen kellotin 22km/h max 800m ajan. Samaa tahtia kun pystys lykkimään 49,2km nii pystys lähtee haastamaan Iivoa kuninkuusmatkalla. Ja pertsalla tottakai, kaikki luisteluhiihtäjät voi painua lukemaan jonkun muun olutarvosteluja, meikäläinen on tästä talvesta lähtien pertsan mies henkeen ja vereen. Ja sitten itse olueen. 🍺 Vaaleanpunaisten imperiaali pale ale-katraan veljeksistä vanhin ja vahvin lasissa. Paksu kolmen sormen vaahto, tuoksussa greippiä ja hunajaa. Tukevassa rungossa pohjalta löytyy tropiikin hedelmää ja kukkaisuutta. Maku taittuu vahvasti makeaksi, hivenen havuiseksi, siirappiseksi ja mausteiseksi. Loppuliuku jää suuhun mukavan pehmeän mangoisena. Maut tasapainossa ja sopusoinnussa keskenään. 🎧Soittolistalta nousi oluenjuonnin lomassa yksi ylitse muiden. Spiritbox-Holy Roller. On niin kovaa kontenttia, että meinaa itse olut jäädä statistiksi. 8-kielinen leadkiitara, naissolisti, sämpläykset, tykkikomppi, kaikki. Välittömästi kuunteluun! 🤔 Vaimo osti Tanskasta koko bissesetin ystävänpäivälahjaksi, vaikka vannotti, ettei kumpikaan osta mitään lahjoja. Vielä peräänkuuluttaa, ettei halua mitään "vastalahjaksi". Sen tiedän, että jos en jotakin spektaakkelimaista hanki tai järjestä niin sohvalla on nukkuminen. Ja pomminvarma palaute huomenna; onko sitä kaljaa aina pakko juoda 😅 Ystävänpäivä on vain silkkaa kiusantekoa, jopa vittuilua niille ukkomiehille, jotka ovat huonoja hankkimaan lahjoja. Riittäsihän nuita päiviä jo muutenkin.

Post author: Yung Goupil
Yung Goupil
3 years ago
#03 DIPA, Denmark
4.0
Dipa super onctueuse, l'amertume est plutôt modérée malgré une attaque forte. Le retour est velouteux et exotique. Superbe !

Post author: Didou de la Vega
Didou de la Vega
3 years ago
3.7

Post author: Myrdhyn emrys
Myrdhyn emrys
@ Temple mouss
3 years ago
4.0
Un régal danois, une petite bombe dipa Superbe découverte