Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
OFS013 5.1%, Northern Monk Brew Co., England
4 notes
OFS013
5.1% Sour / Wild Ale

Avis

Post author: orson
orson
@ Northern Monk Carthusian Box
4 years ago
OFS013, England
3.2
Alkanut vähän keräilee jo jouluoluita ja hetken harmitti ensipuraisun jälkeen, kun ajattelin että tämähän olisi ollut jouluksi. Sen verran heikosti tosin osuu omaan makuhermoon, että ei lopulta haittaa. Tämä on tosiaan sekamelska ja vähän pistävä sellainen. Kirsikkaa, tonkaa, luumua, vadelmaa ja sitten vielä sourien happamuus puuttuu tästä. Eipä mene jatkoon, vaikka ei tämä nyt epämiellyttävä ole. Kyllä tämä tosin pehmenee edetessä, mutta samalla myös tulee makujen laimeus enemmän esille.

Post author: Amppu
Amppu
4 years ago
OFS013, England
2.7
Ensimmäinen puraisu oli melko karmea. Kirsikkaa löytyy, siitä en oikein tässä välitä. Vähän myös luumua ja vadelmaa, hiukan vaniljaa. Jälkimaku tympeän pistävä. Ei oikein ole kovin hapanta. Vähän sekamelskaa.. jälkimaku tosin vähän taittuu kun malttaa. Ei silti oikein lähde. Ei tee mieli juoda lasia tyhjäksi.

Post author: God-Emperor's Wraith Form
God-Emperor's Wraith Form
@ Northern Monk Patrons Society Alumni Box
4 years ago
OFS013, England
3.9
Backlog from yesterday. Good blend of dark fruits and not sour. Thought I wouldn't like it but I did.

Post author: Lasis
Lasis
@ Northern Monk Carthusian Box
4 years ago
OFS013, England
2.0
Samea, todella ruma ruskeanpunainen. Vaaleanpunaiset vaahdot. Tuoksu mausteinen, jouluinen. Maku kuiva, hapan, kirpeä, mausteinen, kirsikka, luumu, vadelma. Todellinen sekasotku. Aavistuksen paranee kun pääsee yli. Juotava olut.