Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Invisible Ceiling 4.7%, Verdant Brewing Co., England
22 Bewertungen
3.8
Invisible Ceiling
4.7% American Pale Ale

Bewertungen

Post author: Harrit
Harrit
8 days ago
Invisible Ceiling, England
4.3
Kauppavahvuiseksi liki täydellinen suoritus. Parhaita alle 5% ABV. Upea kaato lasiin, aromeissa melonia, papaijaa, hienoa greippiä. Strata kuivahumalointi kärjessä. Miellyttävän kermainen ja pehmeä suutuntuma. Jopa loistava huomioiden vahvuus. Itse maku on äärimmäisen raikas, tuore, miellyttävä. Matala katkero. Juotu 2kk tölkityksestä.

Post author: Jnila
Jnila
@ Olutravintola Konttori
8 days ago
Invisible Ceiling, England
4.0
Voisko vaihtoehdoissa olla ”keneltä maistoit”? Raikkaan hedelmäinen tuoksu, maltillisella havulla Säserä tuntu, myös pyöreähkö ja kermainen Helposti juotava, raikas. Vähäinen makuvivahdepaletti, mutta se ei ollenkaan haittaa. Tulee vähän radler mielee, sen verta kesäinen janojuoma on

Post author: LANU
LANU
@ Verdant Brewery
13 days ago
Invisible Ceiling, England
4.3
Tuoretta Verdantia 🤤 Olut kaatuu lasiin upean näköisenä, samean keltaisena sormenpaksulla lasin reunoihin liimautuvalla vaahdolla. Tuoksusta taas tietää, että kivaa kiisseliä tiedossa. Tuoretta tropiikin hedelmää. Raikas. Mausta löytyy alkuun tuoretta hieman raakaa ananasta ja juuri kypsää makeaa mangoa, näitä taittaa kypsä mehuisa greippisyys ja suht vahva katkeruus. Suutuntuma jopa kermainen, aavistuksen vaahtoinen, suuta kuivaava. Kyllä on taas tasapainoinen setti. Ei uskoisi 4,8% poskettoman paljon saatu tuutattua makua kyytiin. Hieno olut👌🤝🍻

Post author: KatajaMi
KatajaMi
15 days ago
3.2

Post author: Porterhouse
Porterhouse
@ Olutravintola Birger
15 days ago
3.7

Post author: Jani "Kankero" K
Jani "Kankero" K
16 days ago
4.1

Post author: Jussi T
Jussi T
16 days ago
3.9

Post author: Antza
Antza
@ K-Citymarket Tammisto
21 days ago
Invisible Ceiling, England
4.2
Samea, keltainen olut. Tiivis valkoinen vaahto. Tuoksussa makeaa eksoottista hedelmää ja tiukka, greippinen pohjavire. Ensivaikutelma hyvinkin greippinen. Makeampaa eksoottista hedelmää on paljon - mangoa, ananasta, melonia. Kokonaisuus säilyy silti kuivahkon puolella, greippiä on niin paljon. Jälkimaku jälleen kerran greippinen ja makeammat hedelmät pomppivat kielellä. Tämä purkki oli 4,8%:n versiota. Pitää hämmästellä miten hienosti makua saatu näinkin mietoon kauppavahvuiseen. Aika arvokasta tavaraa toki.

Post author: Esa J
Esa J
@ K-Citymarket Oulu Rusko
22 days ago
Invisible Ceiling, England
3.8
0,44l tölkki Spiegelaun IPA-lasiin kaadettuna. Tölkitetty noin 1,5kk sitten. Kaunis, samean keltainen olut. Kuohkea valkoinen vaahto. Tuoksussa greippiä, ruohoa ja mansikkaa. Keskivoimakkaat hiilihapot. Suutuntuma on kevyt, mutta mukavasti jauhoinen. Maussa kuivakkaa ruohoa, katkeraa greippiä ja makeaa ananasta. Hyvin kevyesti raakaa mansikkaa. Kuivaa ja tomuista olkea. Kivasti makeaa sitruunaa ja vähän persikkaa. Kokonaisuus on kevyesti kuivan puolella. Loppumaussa sitruunaa ja ruohoa. Oikein mainio, raikas ja tuore.

Post author: Eskimo
Eskimo
@ O'Connell's Irish Bar
22 days ago
Invisible Ceiling, England
3.8
Kerrassaan erinomainen, raikas, maukas ja etäisesti jopa mukavan hapan olut. Juuri sellainen, mistä pidän kovasti.