Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Saturn V Rises 8.5%, Full Circle Brew Co., England
12 ratings
3.8
Saturn V Rises
8.5% New England DIPA / Hazy Imperial IPA

Reviews

Post author: Guillaume G
Guillaume G
3 years ago
4.2
Bonne Impérial IPA , bien épaisse et très goûteuse.

Post author: Daw30
Daw30
4 years ago
4.0

Post author: Marko
Marko
4 years ago
3.8

Post author: Antza
Antza
@ De BierTonne
4 years ago
4.0
Mehumaisen ja ehkä kuraisenkin samea rusehtavankeltainen olut. Tuoksussa trooppista hedelmää. Ensivaikutelma mehumaisen täyteläinen. Pehmeän hedelmäinen, reilusti humalaa mutta sopivasti annosteltuna - ei mitään DDH-pommia. Ehkä aavistuksen tulee prosentit läpi - ei häiritsevästi mutta havaittavasti. Erittäin asiallinen olut suoraan oppikirjan NEIPA-sivulta. Kyllä mieltä lämmitti kun aatonaattona tölkki kalenterista löytyi eikä tarkemmassa tarkastelussakaan pettänyt. De Biertonne Summum -joulukalenteri 23.12.2020

Post author: FCBMarkku
FCBMarkku
@ De BierTonne
4 years ago
Saturn V Rises, England
4.0
Trooppista ja herkullista mehua. Humalointi on kohtuu voimakasta ja hyvinkin maukasta. Hieno DIPA.

Post author: Niko O
Niko O
@ De BierTonne
4 years ago
4.0
Joulukalenterin 23 luukku. Olut on täysin samean oranssia, noin sormen paksuisella valkealla vaahdolla. Tuoksu on hyvin trooppisen hedelmäinen, mangoinen, sitruksinen, greippinen, appelsiininen, aprikoosinen, cantaloupemeloninen, passionhedelmäinen ja hieman humalainen ja karamellinen. Runko on keskitäyteläinen, pehmeä, hiilihappoinen ja makea. Maku on aikalailla juuri sitä, mitä tuoksukin antoi jo olettaa, mutta kokonaisuus on kuitenkin yllättävänkin raikas, eikä runsas humalointi ole tehnyt tästä mitenkään tunkkaista. Maun loppupuolella tulee esille myös mukavasti havuja. Ihan mukavaa hedelmämehua, joka kävisi vaikka näin ajankohtaisesti joulusaunan jälkeiseksi kaveriksi, mutta ikävä kyllä itseltä puuttuu se sauna. Ehdottomasti ainakin yhden kokeilun arvoinen.

Post author: Allu1000
Allu1000
@ De BierTonne
4 years ago
Saturn V Rises, England
4.1
Hyvin hyvin pehmeä ja trooppishedelmäinen DIPA. Juotavuus aika helpolla tasolla, ei oikein mikään kakistele vastaan. On kovin herkullisen mehumainen, eikä alkoholia juurikaan huomaa.

Post author: Pertti R
Pertti R
@ De BierTonne
4 years ago
Saturn V Rises, England
4.5
Ompa maukkaan makuista, suutuntuma kevyesti smoothiemainen. Tässä löytyy kevyesti greippiä, persikkaa ja sopivasti humalointia. Tätä pitää tilata lisää.

Post author: Pauli H
Pauli H
@ De BierTonne
4 years ago
4.0
Uff. Nyt on tropiikkia. Todella hedelmäinen ja seassa myös kuivatun tai ylikypsän hedelmän tummempia sävyjä. Lopussa katkero, joka yllättävän tiukka siihen nähden, ettei pahasti hop burnia. Mukavasti makeutta kaura/vehnä akselilta. Eikä aina laktoosilla (kait). De Biertonne Summum #23.

Post author: Pauli H
Pauli H
@ De BierTonne
4 years ago
4.0
Uff. Nyt on tropiikkia. Todella hedelmäinen ja seassa myös kuivatun tai ylikypsän hedelmän tummempia sävyjä. Lopussa katkero, joka yllättävän tiukka siihen nähden, ettei pahasti hop burnia. Mukavasti makeutta kaura/vehnä akselilta. Eikä aina laktoosilla (kait).