Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Something Good 8 6.2%, DEYA, England
13 ratings
3.8
Something Good 8
6.2% India Pale Ale

Reviews

Post author: Kevin Kerviel L
Kevin Kerviel L
3 years ago
4.4

Post author: Kilian N
Kilian N
4 years ago
Something Good 8, England
4.3
Superbe odeur, goût léger et agréablement houblonné

Post author: Bastien P
Bastien P
4 years ago
5.0

Post author: Digweed For Victory
Digweed For Victory
4 years ago
2.3
It is good BUT it tastes stronger than expected for the moderate 6.2%. It's so intensely hoppy but overpoweringly so, that it tastes like a stew which has been cooked too quickly. It hits you in the face without any subtlety.

Post author: Kaskelhoff
Kaskelhoff
@ Kihøskh
4 years ago
Something Good 8, England
4.2
Suoraan Cheltenhamista Kihøskin kautta Jyväskylään. Ensi kosketukseni Deyalaiseen on kyllä miellyttävä. Tosi herkullinen, joskaan ei ylettömän mehuinen ipa. Sitrusta on mukavasti ja makumaailma on sopivan juotava ja melko virheetön. Etiketin lupaamaa havuisuutta en juurikaan löydä, mutta en jää enempää kaipaamaankaan. Tosi hyvä. Tuli vähän ahmittua kitusiin.

Post author: Mikko H
Mikko H
@ Kihøskh
4 years ago
Something Good 8, England
3.9
Nro. 1 Deya itselle. Tuoksussa kivan raikas appelsiinipainotteinen hedelmäisyys. Maussa alkuun raikasta appelsiinia ja greippiä. Maultaan tämäkin enemmän sitruspainotteinen, makeutta tulee pikkuhiljaa mukaan. Pehmeä, mutta ei kovin runsas suutuntumaltaan, tässä muiden viljojen lisäksi käytetty riisiä. Jälkimakua kohti löytyy kivasti länsipuolelle kumartavaa greippisyyttä ja havuisuutta. Oikein mallikas ipa, on katkeron potkua mutta lopulta helpon oloinen hörpittävä. Laadukas tuotos selkeesti. ✌️

Post author: janne_vuan
janne_vuan
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Something Good 8, England
4.0
Olipahan taas niin onnistunut päivä etenkin salitreenin osalta, että pitää saada edes jotain hyvää. Varmistetaan tavoite ainakin nimen osalta ja otetaan taas vaihteeksi Deyan Something good -sarjaa. Tässä käytetty riisiä ja humaloitu, Chinookilla, Simcoella ja Enigmalla. Tölkitetty 15.9. ULKOASULTAAN olut on hieman sameaa hedelmäisen keltaista ja siihen nousee valkoinen nätti vaahto. TUOKSU on mukava yhdistelmä hedelmiä. Greippiä ja sitruunaa kuorineen, passionhedelmää, kukkaisuutta ja kevyesti havua. MAKU aika samoilla linjoilla. Kuivaa greippiä ja sitruunaa, lisänä pihkaista humalakäpyä ja havua. Oikein rapsakka maku. SUUTUNTUMA on keskitäyteläinen kivan poreileva. Jollain hauskalla tavalla lähes pureskeltavaa. Tosi kiva ipa. Raikas ja pirtsakka. Mukavan omaperäinen.

Post author: orson
orson
@ Ghost Whale Webshop
4 years ago
Something Good 8, England
3.9
Kylläpä tuli niin kiva tuore trooppinen tuoksahdus kun tämän avasi. Suutuntuma hiilihappoinen, raikas, kevyt ja pehmeä. Maussa sitrusta, greippiä, yrttisyyttä ja mangoa. Enemmän trooppisuutta, vähemmän yrttisyyttä ja tämä paranisi. Hyvää kuitenkin ja todella helposti juotava.

Post author: JSJ
JSJ
@ Ghost Whale Webshop
4 years ago
Something Good 8, England
4.1

Post author: LärsPepi
LärsPepi
@ Kihøskh
4 years ago
4.1