Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Sea The Lights 7.3%, Vitamin Sea Brewing, United States
3 ratings
Sea The Lights
7.3% New England IPA / Hazy IPA
Our newest rotational offering that’s hopped with Citra, Amarillo and Mosaic.

Reviews

Post author: Riku K
Riku K
@ Brewklyn Craft Beer Cafe
15 days ago
Sea The Lights, United States
4.1
Tämä on tölkitetty 3/24. Suht tuore Jenkki. Todella paksua vaahtoa. Kuin kermavaahtoa ja erittäin pysyvää. Väri on kans röyhkeä hieno. Kuun mangomehua. Tumman keltainen ja erittäin paksun sameaa. Ulkoasu kyllä kunnossa ainakin. Tuoksu trooppisen kypsän raikas. Erittäin mehuinen. Mangoa paljon kypsänä ja paksuna, paksua hedelmä pyrettä, ananasta, sitrusta. Nyt lupaa kyllä kovaa mehua. Ja kova tämä onkin. Erittäin pehmeää. Ei silti elämää suurempaa mutta hyvä on. Hitto miten pehmeä. Miedot katkerot. Kypsää pehmeää hedelmää. Tästä puuttuu silti viimeinen kärki mikä tekisi tästä todellisen huipun. Se intensiivinen hedelmä uupuu. Paksu runko, makuja on mutta tavallaan pieni puumaisuus vähän latistaa tätä. Kypsää mangoa, paljon hiilihappoja, mangon ja ananaksen kuorta on paljon. Nyt aukeaa paremmin. Se puumaisuus on mangon ja ananaksen kuoren muodossa. Sitrus sivuosassa. Pieni hapan dänkkisyys. Katkeraa aprikoosin kuorta. Ripaus persikkaa. Hyvä mutta ei elämää suurempaa. Kyllä Sepät samaan pystyy. Pehmeys on kyllä hieno tässä. Pieni makeus. Tavallaan vähän lattean puumainen. Pieni hop burni kun lämpiää. Humalaa on kyllä tuutattu. Pehmeän mukavaa juotavaa. Hyvä tasapaino. Pieni puumaisuus ja kuorisuus alentaa silti pisteitä. Jos jossain oluessa on hedelmän kuorta niin tässä sitä muuten on.

Post author: Grey
Grey
@ Vitamin Sea Brewing
4 years ago
Sea The Lights, United States
4.1
OLUT: Sea The Lights PANIMO: Vitamin Sea Brewing Co. OLUTTYYPPI: NEIPA MAA: Yhdysvallat VAHVUUS (ABV): 7,3% VÄRI (EBC): Appelsiininkeltainen (16.0) KATKEROT (EBU/IBU): - TUOKSU: Selkeästi humaloitaan esittelevä. Hedelmäinen, maapohjainen, ruohoinen. Tukevan rehevä. VAAHTO: Runsaan kermainen, kolmisorminen. Jättää vankan pitsin. GREY’S VIEW Citra, Amarillo & Mosaic humaloitu NEIPA. Ensipuraisu on paksu, antava ja kivasti kehittyvä. Mauissa sameaa mangoa ja aprikoosia ja taustalla kevyen piiloisesti raikasta sitrusta. Mosaic on vahvana tässä ja dänkimpi metsäisyys ja tuollainen ruraalinen viba kantaa tätä alusta pitäen. Ruohoinen ja samea olemus. Suutuntu on kuohkean kermainen ja täyteläinen, kevyesti napsaavalla humalan näykkäisyllä. Jälkimaussa hiven vaalealeipäinen, ananaksenkuorinen ja edelleen ruohoinen. MUUTA MAINITTAVAA: Onpas kyllä klassisen oloinen ja hyvin tehty - selkeä - tyylilajinsa edustaja. Käyttöolutta parhaimmillaan. CANNED 4/9/2020 TASTED 9/10/2020

Post author: RRudolf
RRudolf
4 years ago
Sea The Lights, United States
4.1
Samean keltaoranssi ja super samea (murky.. en osaa kääntää). Freshiä humalaa tuoksussa. Aprikoosia, mangoa, appelsiinia, litsiä ja tuoretta ruohoisuutta. Kuohkea ja suht mehukas tekstuuri. Reilumpi hapotus. Maussa makeaa tuoretta appelsiinia, mangoa, aprikoosia, kuivaa ruohoa ja maanläheisiä sävyjä. Snadisti humalan poltetta lopussa.