Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Sorcerers and Fiends 10.0%, Electric Brewing Company, United States
4 notes
Sorcerers and Fiends
10.0% Imperial IPA / Double IPA

Avis

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Sorcerers and Fiends, United States
4.7

Post author: Zaa Z
Zaa Z
@ Electric Brewing Company
4 years ago
Sorcerers and Fiends, United States
4.7
Tölkitetty 12.8.2020 ollen nyt päälle 5 viikkoista. Untappdissa tällä hetkellä kova keskiarvo 4,53 noin 550 arviolla. Sormen paksuinen valkea vaahto. Samean keltaista tipaa. Tuoksussa hapanta sitruunaisuutta, makeamman mehukasta trooppista hedelmää (ananasta, mangoa, kevyttä kiwiä, mandariinia ja aprikoosia) ja kevyttä humalapellettiä. Maussa hapanta greippistä sitruunaisuutta sekä kuivaa yrttisyyttä ja ruohoisuutta, makeamman mehukasta trooppista hedelmää (ananasta, mangoa, mandariinia, kevyttä papaijaa ja persikkaa) ja kevyttä vaaleaa mallasta. Katkeroa reilummin jääden kielelle pistelemään, runko pehmittää paljon. Jälkimaussa sitrusta, kevyttä yrttisyyttä ja ananaksisuutta. Suutuntuma on kepeän hiilihappoinen täyteläisellä mehuisalla rungolla. ————— Todella balanssissa oleva tipa eikä alkoholista ole tietoakaan. Jopa yllättävän helppoa juotavaa ollen 10%:sta.

Post author: Winzard
Winzard
@ Electric Brewing Company
4 years ago
Sorcerers and Fiends, United States
4.8
Uutta Electriciä mukiin, koska onhan sunnuntai. Electricin TIPA:t ovat yleensä olleet melko toimivia, ja tälläkin yksilöllä on 4,54 UT ka tällä hetkellä. Humaloitu Cashmerella ja Galaxylla. Tölkitetty 12/08/20, ollen tänään reilu neliviikkoista. Olut kaatuu lasiin TIPA:ksi todella vaalean ja mehuisan keltaisena. Olut on toki täysin sameaa ja nostaa pinnalleen miedon ja vaalean vaahtorenkaan. Tuoksu on jälleen kerran aivan maaginen. Uskomattoman raikasta humalakäpyisyyttä yhdistettynä raikkaaseen hedelmäsalaattiin. Mukana on appelsiinia, ananasta, mangoa, persikkaa ja kiwiä. Todella raikas kokonaisuus. Maku jatkaa samalla linjalla. Huh heijaa taas. Käsittämättömän raikas kokonaisuus ollakseen 10% TIPA. Aivan ihanaa appelsiinia, ananasta, persikkaa, mangoa ja kiwiä. Jälkimakuna on aavistuksen kuivaa verigreippiä ja yrttistä katkeroa. Suutuntuma on todella paksu, ja alkoholi on täysin kadoksissa. Nyt pääsi yllättämään kyllä. En ikinä odottanut näillä humalilla tälläistä makupalettia. Jos jotain miinusta nyt keksin, niin hieman voisi olla lisää monipuolisuutta. Joka tapauksessa joisin tätä tälläisenäänkin mielelläni useamman tölkin putkeen.

Post author: janne_vuan
janne_vuan
4 years ago
Sorcerers and Fiends, United States
4.7
Työviikon, tällä kertaa yksin suoritetun jopa hurjaksi äityneen jalkatreenin (mm 12 toiston sarja jalkaprässiä 500kg:lla, aikaisemmin uskaltanut vain kaverin kanssa tehdä tuolla painolla) ja saunan jälkeen vähän parempaa lasiin. Itse en tätä panimoa ikinä uskonut pääseväni maistamaan, enkä ikinä edes asettanut "beer goalseihin". Syvä kiitos ja kunnioitus tästä 🙏. Ensimmäinen maisto Pintissä (kai?) ja hieman odotuksia, kun vajaa 4.6 ka Untappdissa, tosin vain satoja reittauksia. ULKOASULTAAN olut sameaa melko ujon keltaista, ehkä ananasmehun väristä, mutta todella sameaa ja tuntui kaataessa olevan ihan hyvin viskositeettiakin. Valkoinen vaahto käy oluen päällä. Ja katsokaapa tuota eeppistä etikettiä! TUOKSU ei ehkä ulkona pääse oikeuksiinsa. Mangoa, greippiä ehkä ananasta. Pehmeää hedelmäistä ainakin. MAKU... 🤤On pehmeetä humalamehua. Maku nousee hiljakseen täyttäen koko suun pehmeällä hedelmäisyydellä. Greippiä kuorineen, mandariinia, mangoa, persikkaa kuorineen, sokeriruokoa (vähän sellaista rommista taustakaikua). Samettinen yrttisen humalakäpyinen jälkimaku säilyy suussa pitkään. Mikä tuo 10% on tuossa tölkin kyljessä (Ei tarvinne kertoa siitä enempää)? SUUTUNTUMA on täyteläinen ja poreileva. Humalat kuivattaa kivasti suuta. Ihan pientä hop burnia ehkä. Hitto mikä teos! Monipuolinen ja pehmeän ihana makumaailma. Kaikessa trooppisuudessaan lämmittää mukavasti syksyiltaa. Loppukaneettina röyhtäilen ginin makua.(Tölkki noin puolessa välissä.) Parhaita TIPOja ikinä! Taidan antaa "vain" omat (T)IPA enkat. Tosin yhtä hyvin voisin antaa vitosen, mutta silloin yhtä olutta pitäisi päästä tarkistusmaistamaan🤔.