Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
The Benwood 8.0%, Cigar City Brewing, United States
15 arviota
3.7
The Benwood
8.0% New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Explore the deep complexity of flavor imparted by Motueka, Galaxy, Strata and Mosaic hops double dry hopped in The Benwood, our tribute to tropical aromas, citrus flavors and Florida’s most famous shipwreck.
IBU: 60

Arviot

Post author: Vinit R
Vinit R
2 years ago
3.8

Post author: Max L
Max L
@ La Bièrothèque
3 years ago
The Benwood, United States
4.0
Très bonne double NEIPA dans sa belle robe hazy orangée. Au nez nous avons des sensations mixte entre le côté fruité et celui légèrement herbacé. En bouche nous avons une amertume simple et bien présente. Bonne bière très originale avec ses houblons australiens.

Post author: Yves bayo
Yves bayo
3 years ago
4.5

Post author: Roi Flan
Roi Flan
3 years ago
4.0

Post author: Le Busard
Le Busard
3 years ago
4.1

Post author: Ipanas
Ipanas
@ De BierTonne
4 years ago
The Benwood, United States
3.4
Sikarikaupungin sameaa DIPAa. Odotuksia tälle on, mutta toisaalta tölkitetty kesällä, joten saa nähdä. Samea, melkoisen tumman oranssinen ilme. Valkoinen vaahto jättää hienosti pitsikuvioita reunoihin. Tuoksussa ja maussa todella makeaa trooppista hedelmää; mangoa ja ananasta, persikkaa, raikasta greippiä ja limeä, hunajaista ja karamellimaista mallasta sekä hennosti yrttisyyttä. Kokonaisuutena vaikuttaa laadukkaalta, mutta harmi kun ikä tehnyt tehtävänsä, jää jotenkin aika vaisuksi. Muuten upean pyöreän pehmeä, oikein mehukas ja virkistävää juotavaa. Petollisen helppoa juotavaa taas voltteihin nähden. Yllättävän hyvin säilynyt, vaikka jäikin hieman vaisuksi. Ehdottomasti uusintamaisto joskus tulevaisuudessa tuoreempana.

Post author: Thyy
Thyy
@ Beer Republic Web Shop
4 years ago
The Benwood, United States
3.8
Olut on väriltään samea, oranssinen ja vaahtoa kertyi vajaa kaksi sormellista kun oluen kaatoi lasiin. Tuoksu trooppisenhedelmäinen (mango, ananas, persikka, hunaja) Maku mandariininen, ananaksinen, hunajainen sekä karamellimaltainen. Trooppista hedelmää on paljon ja tämä on kyllä petoisan mehuisa olut. Maku on kuin mehua joisi ja prosentteja 8%. Varovasti tämän oluen kanssa! Katkeroa on maltillisesti.

Post author: Folley
Folley
4 years ago
3.5
Belle amertume tirant sur l'agrume. De la longueur et un côté hazy plutôt léger je trouve.

Post author: AnJo
AnJo
4 years ago
3.4

Post author: Le Busard
Le Busard
4 years ago
4.1