Pint Please Logo
Apple app store logoGoogle play store logo
Torn Apart 10.5%, The Veil Brewing Co., United States
10 ratings
3.8
Torn Apart
10.5% New England Triple IPA

Reviews

Post author: Obi-Mäc-Kenobi
Obi-Mäc-Kenobi
3 years ago
4.2

Post author: Miitre
Miitre
4 years ago
Torn Apart, United States
4.1
Lci

Post author: Amppu
Amppu
4 years ago
Torn Apart, United States
3.6
Kaapin perälle unohtunut Veil, ei tämä nyt niiiiin vanha ole. Tölkitetty 5.7. Näyttää hyvältä Tuoksu on makean ylikypsän hedelmäinen. Maku on myös tosi makea, sen kyllä peittoaa melko äkäinen greippi ja katkero suht nopsaa. Vähän turhan tiukka katkero eikä ylikypsä hedelmä sitä pysty tasapainottamaan. Tuoreena ja raikkaampana voisi toimia.

Post author: Hege
Hege
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Torn Apart, United States
4.2
Keltaista olutta. Muodosti kolmisormisen valkoisen vaahdon. Se säilyi muutaman minuutin, kevyet pitsit jättäen. Tuoksu on maukas. Mehukkaan trooppishedelmäinen ja kevyen humalainen. Suutuntuma on keskitäyteläinen ja melko kevyen hiilihappoinen. Maku on sitruksinen, ananaksinen, greippinen ja humalainen. Toki tuhti, mutta alkoholi on aika hyvin piilossa. Eihän tämä helpoimmasta päästä ole, mutta kuitenkin maukas ja hyvin juotavissa oleva olut.

Post author: Winzard
Winzard
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Torn Apart, United States
4.1
Todella pitkästä aikaa The Veiliä lasissa. Tämä Triple IPA on humaloitu Citralla, El Doradolla, Vic Secretillä ja Mosaicilla. Tölkitetty 05/07/20, joten ikää tänään jo melkein 8 viikkoa. Ikävää, että Mikkeller myy näitä tuoreena... Olut kaatuu lasiin kirkkaan keltaisena ja paksun mehuisana sameana. Vaahtoa ei juurikaan muodostu. Tuoksu on yllättävän raikas ja monipuolinen. Mukavaa appelsiinia, passionhedelmää, mangoa ja persikkaa. Maku on todella runsas. Kuivaa katkeroa on vaikka naapurille jakaa, ja sen takaa paljastuu lisää kuivaa yrttisyyttä ja metsäisyyttä. Hedelmää on todella niukasti, mutta vähästä pinnistävät appelsiini, mango ja passionhedelmä. Suutuntuma on paksu, ja alkoholi pysyy aisoissa. On toki aistittavissa maussa. Maku on aika jyrkkä, mutta taustalla on pehmeämpi hieno makumaailma. Todella kuiva ja ankara ruohoisuus hieman pilaa kokonaisuutta. Siitäkin huolimatta laadukas ja hyvä Triple IPA.

Post author: orson
orson
4 years ago
Torn Apart, United States
4.3
Oikein jytyä tipaa tämä on, mutta kuitenkin paljon helpompi ja lempeämpi kuin monet tipat, jotka ovat täräkkyydellään liikaa minulle. Tässä kuitenkin johtotähtenä on runsaus, pehmeys ja trooppisuus. On myös makea. Ei kuitenkaan ole pistävä, havuinen, alkoholinen ja karvas kuten useampi tipa. Harvoja tipoja jotka putoaa minulle oikein hyvin.

Post author: Deleted by user
Deleted by user
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Torn Apart, United States
4.3
No nyt on taas tuhtia. Tämä olut kysyy aikaa. Siinä rajoilla tuleeko alkoholi liikaa vai sopivasti. Todella tuhti niin maultaan kuin tuoksultaan. Kypsää appelsiinia paljon. Tykkään.

Post author: JSJ
JSJ
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Torn Apart, United States
4.1

Post author: muikku3
muikku3
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Torn Apart, United States
4.3
Maistellaanpas sitten vielä vähän lisää😋🍺.Viimeinen VKL lomaa ja maanantaina takaisin töihin😅. Veilin Triple Ipaa kaadetaan siis lasiin.Tölkitys tapahtunut 5.7.20 eli aikaslailla 6 viikkoista nautinto hetkellä. Humalina Citra,El Dorado,Vic Secret ja Mosaic.Noitten puolesta ainakin pitäisi hyvää olla tulossa😅. Tuoksu pehmeämmän trooppisa,missä hedelmä karkkisaa makeutta mukana. Mausta en sellaista karkkista makeutta enään löydäkkään,vaan enemmän kepeän happamaa sitruksisen greippistä humalaa ja katkeroa😋.Makeampaa puolta edustamassa kuiteskin mangoa,appelsiiniä,ananasta ja vesimelonisuutta.Näistä kuitenkin kapeahko polku lähtee myös vähän dänkkisempäänkin suuntaan🤔. Suutuntuma on melko täyteläinen,kuivaavan katkeroinen ja ihan kuin olisi kauraakin lisätty tähän vielä. Aikas jäätävä humala/katkero pommi tämä🤤.Ei lähellekkään helpoin Tipa mitä tullut juotua,mutta tykkään kyllä kuin vähä löytyy hartiota ja selkää💪. Kuvittelisin tämän olleen 2viikkoisena aikamoinen perkele😅. 😎🍻👊

Post author: Ewiq
Ewiq
@ Mikkeller Webshop
4 years ago
Torn Apart, United States
4.0
The Veilin 10,5% tipa. Humalina Citra, El Dorado, Vic Secret ja Mosaic. Tölkitetty 05/07/2020. Uusi olut Pintissä. Ei hassumpi väri ja olemus! Stydi tuoksu, erittäin Citrainen ja hapan. Ihan miellyttävä oikeastaan. Maussa alkoholin huomaa heti alussa, mutta onneksi sen voimakkuus hälveni paljon kun olut sai enemmän happea. Happamuus toki jäi ja se on isoa. Citra on todellakin pääroolissa. Ei ole helppo olut. Alun alkoholisuus ja oluen lämmetessä isompaan rooliin nouseva happamuus sekä kuivahumalointi ei varmasti ole silkkisuiden mieleen. Toisaalta taas, lopussa makeampaa hedelmäisyyttä on hieman enemmän.